Olli Keskinen

Kuvittele työpäivä, jossa yksilöt tarttuvat härkää sarvista, hoitavat itse oman hyvinvointinsa ja lyövät tuloksia pöytään.

puhuja ja moderaattori

Olli Keskinen

Parempi työpäivä!

Speakersforumin Vuoden Aihe 2019

Olli Keskisen riemastuttava puhe-esitys Parempi työpäivä on takuuvarma hitti, joka elää yleisön puheissa vielä pitkään esityksen jälkeen.

Esityksen johtoajatus on, että työssä kannattaa tehdä yhä enemmän tulosta yhä vähemmällä vaivalla.

Miten se on mahdollista?

Tarina alkaa maaliskuisena päivänä 1991 Kummeli-ryhmän toimistolla Suomen Trikoon tehtaassa Tampereella. Ensimmäinen sopimus TV 2:n kanssa on juuri syntynyt. Ryhmän valtaa kauhu. Mitä ihmettä me menimme lupaamaan? 90 minuuttia sketsejä Yleisradiolle. Aikaa on 6 viikkoa.

Tästä kauhun hetkestä lähti liikkeelle poikkeuksellinen tapahtumien sarja. Ryhmä alkoi ottaa käyttöön työskentelytapoja, jotka osoittautuivat erityisen tuottaviksi.

Monet tavoista ovat maalaisjärkisiä. Työssä kannattaa käyttäytyä aikuisen tavoin. Käsien levittelyn sijaan pitää tarttua härkää sarvista. Jos valittaa, vaikuttaa köyhältä. Kun työpäivät välillä venyivät, ryhmä havaitsi tuottavuuden laskevan samassa suhteessa. Ilmapiiri kiristyi ja alkoi tulla virheitä, joiden paikkaaminen vaati lisää aikaa. Ratkaisu oli työpäivän lyhentäminen. Sen myötä käytettävissä oleva työaika saatiin paremmin hallintaan. Ilmapiiri pysyi keskittyneenä, virheet vähenivät, ja tuottavuus parani.

Parempi työpäivä on tarina Yleisradion ja Kummelin yli 30 vuotta kestäneestä yhteistyöstä. Menestyksen taustalla on paljon työn tuottavuutta parantavia ideoita, oivalluksia ja havaintoja, joita kuulijat voivat hyödyntää omassa työssään toimialasta ja toimenkuvasta riippumatta.

Esityksen kesto 45-90min.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Podcastit

12. Miten Kummeli luotiin Olli Keskinen?

Olli Keskinen on yrittäjä, puhuja ja yksi Kummeli-sketsisarjan luojista. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

Artikkelit

Olli Keskinen

Olli Keskinen

Yrittäjä

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2