Paavo Beckman

Paavo Beckman

Tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen

Paavo Beckman on startup-kentällä tunnettu vaikuttaja. Beckman on perustanut ja johtanut useita teknologiayrityksiä viimeisen 15 vuoden aikana. Kaksi hänen firmaansa on myös myyty eteenpäin.

Paavo Beckman on johtanut tiimejä niin San Franciscossa, New Yorkissa, Lontoossa kuin Helsingissäkin. Hän on ollut mukana kehittämässä kuluttajia koukuttavia markkinointi-työkaluja maailman isoimmille viihdealan brändeille USA:ssa ja Britanniassa ja toiminut yritysvalmentajana yli 10 maassa. Beckman on ekspertti startup-korporaatio yhteistyön luotsimisessa ja hän on tunnettu lean startup -metodien puolestapuhuja!

Asuessaan Kalifornian Piilaaksossa, Beckman oppi inspiroivan ja mukaansa tempaavan esiintymisen lisäksi paljon amerikkalaisen ja suomalaisen yrittäjyyden eroista. Hän on ollut puhujana useissa suurissa bisnes-tapahtumissa yli 10 maassa ja on niittänyt mainetta inspiroivana ideanikkarina ja ammattimaisena neuvonantajana.

Tällä hetkellä Paavo toimii Catapult Internationalin toimitusjohtajana, jossa hänen työkuvaansa kuuluu kasvuyritysten sekä erilaisten innovatiivisten ratkaisujen etsiminen suurten pörssiyhtiöiden kehitystarpeisiin. Työnkuvaan sopien, hänen intohimonaan ja suurimpana kiinnostuksen kohteenaan on digitalisaation ja uusien teknologioiden tuomat muutokset ja ratkaisut eri toimialojen prosesseihin.

Yritysten tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen, on Beckmanin inspiroivien puheenvuorojen selkäranka.

Paavossa konkretisoituu intohimo oppimiseen, kehittymiseen ja muutokseen. Kuuden yrityksen perustajana, hänellä on paljon kokemusta onnistumisista, mutta hän painottaa erityisesti epäonnistumisten merkitystä menestyksen tiellä. Hänen esityksissään kuullaan käytännön esimerkkejä menestystarinoista, epäonnistumisista, menetelmistä kehittää osaamista ja liiketoimintaa sekä esimerkkejä menestystä hidastavista tekijöistä.

Aiheet esimerkiksi

  • Miksi ja miten hyödyntää innovaatioita liiketoiminnan kehittämisessä
  • Mitä ovat sinun toimialasi tsunamit ja kuinka varautua niihin?
  • Startup-Korporaatio yhteistyö, ongelmat ja mahdollisuudet
  • Mitä vikaa on sinun innovaatio-strategiassasi?
  • Miksi yrityksesi tulee kuolemaan seuraavan 15 vuoden aikana?

Pressikuvat

Paavo Beckman

Paavo Beckman

Startup-yrittäjä

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2