Vuoden Puhuja 2022 -voittajat on julkistettu! Lue lisää

Päivi Hautamäki

Päivi Hautamäki on kattavan Executive-uran tehnyt johtajuuden kehittäjä, yrittäjä ja hallitusammattilainen. Hän on rohkea heittäytyjä, haastaja ja oivallusten h

yrittäjä ja Executive Business Coach

Päivi Hautamäki

Päivi Hautamäki on kattavan Executive-uran tehnyt johtajuuden kehittäjä, yrittäjä ja hallitusammattilainen. Hän on rohkea heittäytyjä ja haastaja.

Päivillä on vahva johtajatausta kansainvälisten konsernien johtoryhmistä ja hallituksista eri johtamiskulttuureissa ja useissa merkittävissä muutoshankkeissa, kuten listautumisessa, omistajanvaihdoksissa ja fuusioissa. Hän on Certified Business Coach ja jakaa johdon valmentajana ja puhujana vankkaa osaamistaan, kokemuksiaan ja näkemyksiään.

Päivi on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja varatuomari ja on toiminut vuodesta 2000 kansainvälisten yritysten lakiasioista ja compliancesta vastaavana johtajana ja tiimiesimiehenä, johtoryhmän jäsenenä ja hallitusten sihteerinä, mm. Eltel AB:ssä. Hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä Päivi on toiminut vuodesta 2012 alkaen mm. SSH Communications Security Oyj:ssä. Vuoden 2016 jälkeen Päivi heittäytyi rohkeasti General Counsel -tehtävistään yrittäjäksi ja Executive Business Coach’iksi. Valmentajana ja puhujana hän ohjaa johtajia ja asiantuntijoita kohti parempaa johtajuutta ja menestystä. Hän korostaa tavoitteiden kirkastamisen, asenteen, kommunikaation ja oman osaamisen täyden potentiaalin hyödyntämistä. Näiden merkitys Päivin mukaan korostuu entisestään organisaatioiden muutostilanteissa ja työn muuttuessa yhä enemmän itseohjautuvaksi ja automatisoiduksi.

Päivi on myös kokenut ja rohkea maailmanmatkaaja kaikilla mantereilla Etelämannerta myöten. Vapaa-ajallaan hän hiihtää, vaeltaa ja meloo mieluiten Suomen lapissa ja saaristossa.

Päivin esiintymiset räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Esiintymiskielet ovat suomi ja englanti.

Pressikuvat

Päivi Hautamäki

Päivi Hautamäki

Ajanhallinta & Tehokkuus

Mediasta tutut puhujat

Mediasta tutut valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2