Pekka Paloheimo

Myynnin ja johtamisen valmentaja

Pekka Paloheimo

Tuntuvaa, maanläheistä, hauskaa ja mielenkiintoista

Pekka Paloheimo on kokenut ja kiitetty puhuja, valmentaja, konsultti ja yrittäjä, jonka sanoma perustuu omiin kokemuksiin ja tekemiseen, oli kyseessä sitten myynti, asiakaspalvelu, johtaminen tai vaikkapa tavoitteellinen työskentely ja itsensä johtaminen. Pekka on johtanut nuorena 100 huippumyyjän myyntiorganisaatiota ja palkittu toistuvasti parhaana valmentajana aikanaan Suomen johtavassa valmennusyrityksessä Mercuri International Oy:ssä. Pekka on työskennellyt monien eri toimialojen parissa ja valmentanut kymmeniä eri kansallisuuksia suomeksi ja englanniksi Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Päätöidensä ohessa Pekka on ylittänyt kolme maapallon manteretta lihasvoimalla (Eurooppa ja Pohjois-Amerikka polkupyörällä, Australia kävellen).

Pekka konkretisoi sanomaansa kulloiseenkin kuulijakuntaan soveltuvilla käytännön esimerkeillä ja kiehtovilla tarinoilla omista kokemuksistaan. Esiintyjänä Pekka on hauska, intohimoinen ja syvällinen. Käytännön johtaminen ja oma menestyksekäs myyntityö parhaiden myyjien parissa, sekä toisaalta 20 vuoden aikana vietetyt pitkät, intensiiviset ja vuorovaikutteiset päivät valmennussaleissa eri alojen ammattilaisten kanssa ovat kerryttäneet arvokasta kokemusta. Tuhansien yksinäisten kilometrien aikana on ehtinyt asioita pohtia ja jäsennellä mielessään. Ennen myynti-, seikkailija- ja konsulttiuraansa Pekka opiskeli mm. kirjallisuutta ja filosofiaa. Juuri monipuolisen taustansa ja kokemustensa kautta Pekka pystyy räätälöimään sanomansa hyvin monille erilaisille yleisöille siten, että se löytää maalinsa.

Konsulttitausta näkyy tietysti myös siinä, että Pekka ei vaan puhu, vaan haluaa myös vaikuttaa. Hän haastaa kuulijoitaan ja haluaa näiden tekevän päätöksiä ja muutoksia nykyiseen.

Aiheet esimerkiksi

  • Miten myynnin huiput eroavat muista?
  • Myyjien johtaminen
  • Kehittävä ja valmentava johtaminen
  • Muuttuva toimintaympäristö; muutosjohtaminen, työntekijänä muutoksessa, etäjohtaminen
  • Voittava yrityskulttuuri; mitä edellyttää johtamiselta ja mikä on henkilöstön vastuu?
  • Myynti on hyvää asiakaspalvelua ja hyvä asiakaspalvelu myy
  • Tavoite; asettaminen ja saavuttaminen
Pekka Paloheimo

Pekka Paloheimo

Liikkeenjohdon konsultti, seikkailija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2