Petra Gargano

Hiotaan helmii: jokainen epäonnistuminen on väylä uuteen ideaan ja menestykseen, jos epäonnistumisen uskaltaa kohdata.

Valokuvaaja: Veera Rusanen

artisti, laulaja, yrittäjä

Petra Gargano

Musiikkia, yrittäjyyttä ja muuntautumiskykyä

Petra Gargano on artisti, biisintekijä ja laulaja. Hän on tehnyt poikkeuksellisen ja ikäänsä nähden pitkän uran Suomen musiikkikentällä.

Petra Gargano aloitti jo 13 vuotiaana Tiktak-yhtyeen laulajana ja siirtyi bändin lopettamisen jälkeen soolouralle. Hän on kokenut Tiktak-vuosien megasuosion sekä aloittelevan sooloartistin ja biisintekijän paineet. Vuosien varrella hän on tullut tutuksi myös suosituista koko perheen viihdeohjelmista, kuten Vain elämää, Tähdet tähdet ja Selviytyjät.

Musiikkiuran lisäksi Petra työskentelee yrittäjänä ja toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa vaikuttajana. Hän on myös intohimoinen urheilija ja personal trainer. Hän rakastaa myös coachata ihmisiä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Hän on lisäksi valmistunut Helsingin yliopistosta maisteriksi pääaineenaan orgaaninen kemia. Monipuolisuus onkin Petran vahvuus yrittäjänä ja sitä hän on myös puhujana.

Petra Gargano yhdistää puheenvuorossaan tarinoita ja kokemuksia hänen poikkeuksellisen uransa varrelta musiikkiin. Tarinoita ja oppeja kuullaan aina Hollywoodin musiikkimarkkinoista yrittäjäuran kipupisteisiin ja lamaannuttavaan esiintymispelkoon saakka. Viesti on kuitenkin vahva, kaikesta voi selvitä! Petra laulaa puheensa lomassa pätkiä biiseistä, joita hän on ollut tekemässä. Nämä ainutlaatuiset musiikkihetket ovat kuin ikkunoita aiheisiin, joista Petra puhuu. Vaiherikas ja Suomessa täysin poikkeuksellinen urapolku muuntuu Petran puhuessa energiseksi, mukaansatempaavaksi ja innostavaksi puheenvuoroksi.

Puheenvuoroon voidaan yhdistää tilaajan toiveiden mukaan myös kokonaisia musiikkiesityksiä kitaristin tai vaikka koko bändin säestyksellä. Näin puheenvuoron lopuksi Heilutaan takuulla! Petra on myös iloinen ja positiivinen juontaja.

Aiheet esimerkiksi

  • Rohkeus ja uskallus muuttaa suuntaa
  • Tiimityö: luottamus, uskallus ja heittäytymiskyky
  • Biisinteko ja luovuus: miten luovuutta voi hyödyntää työelämässä
  • Writers block ja inspiraation houkuttelu
  • Epäonnistumiset voimavarana: ne ovat uusien ideoiden alkuja
  • Hyvinvointi ja liikunta osana toimivaa arkea
  • Pelko ja epävarmuus kehon kompassina: pelkoa päin!

Pressikuvat

Petra Gargano

Petra Gargano

Muusikko

Valokuvaaja: Veera Rusanen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2