Petri Matero
Valokuvaaja: Atte Mäläskä

Markkinoinnin ja myynnin Rockstara™

Petri Matero

Suomen reiluin markkinointimies ja Oman elämänsä Rockstara™

Petri Matero on markkinoinnin, myynnin ja konseptien monitaituri, joka tuli tutuksi koko kansalle Jaajo Linnonmaan luotsaamasta Diilistä vuonna 2021, ylettyen kisan finaalissa toiseksi.

Matero on noussut viime vuosina varsinkin LinkedInissä seuratuksi mielipidevaikuttajaksi, joka herättää aktiivista keskustelua itsensäjohtamisen, myynnin ja markkinoinnin aiheita yhdistävillä sisällöillään.

Matero konsultoi ja toteuttaa yritysten markkinoinnin ja myynnin tarpeita. Matero on myös kysytty valmentaja sekä puhuja yritysten ja asiantuntijoiden tilaisuuksissa. Tällä hetkellä Matero kehittää myynnin kasvupalveluita Matero & Partners -yrityksessä.

Matero on aktiivinen Pelastakaa Lapset -järjestön toiminnassa, sekä vaikuttaa muusikkona, artistien sekä asiantuntijoiden brändimanagerina ja puhujana. Matero on myös Pohjoismaiden suurimman soitintapahtuman Helsinki Tonefestin, sekä Tonefest Guitar Gallery -liikkeen perustaja ja mm. Legends of Rock -tapahtuman toinen perustajista.

Matero on kirjoittanut yhdessä tiiminsä kanssa Alma Talentin 2020 kustantaman kirjan Voittamaton, jossa avattiin "11 kykyä menestykseen ja mielenrauhaan". Matero on valmistunut myös vuonna 2023 ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, ja käyttää näitä taitoja mm. asiantuntijoiden ja yrittäjien suorituskykyvalmennuksissa.

Oman elämänsä rockstara™
• Mikä yhdistää menestyneitä rockstaroja, asintuntijoita ja johtajia? Rohkeus, tinkimättömyys, omien arvojen takana seisominen, oma tyyli… Ollaksesi oman elämäsi rockstara, et tarvitse pitkää tukkaa, nahkaa ja tatuointeja (vaikka ei niistä haittaakaan ole). Kyse on asenteesta, joka tulee itsensä ymmärtämisestä ja hyväksymisestä. Vanhan sanonnan mukaan yksikään tuuli ei ole suotuisa, ellet tiedä mihin suuntaan, ja miksi, olet menossa.

Alunperin Materon Myynnin Rockstara™ -valmennuskokonaisuudesta rakentunut puheenvuoro pureutuu oman näköisen elämän rakennuspalikoihin. Asiantuntijoille, johtajille ja yrittäjille suunnattu herättelysetti avaa uusia näkökulmia itsensä määrittelyyn ja ennen kaikkea löytämiseen. Kuka minä olen, miksi minä teen mitä teen, millaisen merkin haluan jättää tähän maailmaan, ja millaisilla vahvuuksilla sen voin rakentaa. Isoja kysymyksiä, joihin haetaan vastauksia Matero työkalujen ja esimerkkien johdolla.

Sisällöt:
• Itsenäisyyden kehät
• Identiteetin kärjet
• Brändikolmio®
• Modernin asiantuntijan supervoimat
• Tunneohjattu asiakaskokemus™
• Mistä haluat olla tunnettu?
• Kuuden sanan strategia™

Kuulijoille jää Materon puheenvuoroista palautteiden mukaan iso nippu oivalluksia, työkaluja näkökulmien muuttamiseksi, ja rohkaisua oman näköisensä (työ)elämän rakentamiseen, ja sitä kautta onnellisuuden lisäämiseksi. Matero rakentaa puheenvuoronsa aina kohdeyleisön mukaan käyttämällä toimialakohtaisia esimerkkejä, tarinoita sekä osallistamalla yleisöä aktiivisesti. Hyvää palautetta on myös saanut Materon "ei powerpointsulkeisia -takuu". Luentojen tukena toimii miehen ohella vain fläppitaulu.

Aiheet esimerkiksi

  • Myynti
  • Markkinointi
  • Itsensäjohtaminen
  • Brändit
  • Konseptit

Pressikuvat

Petri Matero

Petri Matero

Yrittäjä

Valokuvaaja: Atte Mäläskä

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2