Petter Askergren

Vinnare av Årets talare - Man 2017

Petter Askergren

Aktuell med föreläsningen #KUL PÅ VÄGEN - EN FÖRESTÄLLNING. Vinnare av Årets talare - Man 2017 (Talarforum).

Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna.

Efter den årliga Bokmässan genomförs alltid en enkät där besökarna får betygsätta föredragen. Petter får alltid toppbetyg när det gäller "föreläsarens förmåga att inspirera".

Föreläsningen "Så blev jag artist"

Petter berättar personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. I den här föreläsningen använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar.

Föreläsningen "Artisten, varumärket och entreprenören"

Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smart marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten "Vinden har vänt" 1998. Föreläsningen "Artisten, varumärket och entreprenören" handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

Föreläsningen "En hyllning till språket"

Petter är ett levande exempel på hur okonventionella vägar kan leda till att en person börjar uppskatta ord och språk. Trots att han knappt kunde skriva sitt namn när han gick i skolan, har Petter idag skrivandet som yrke. I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och nysläppta bok "16 rader". Han förklarar hur hans kärlek till språket föddes genom hiphopen och hur viktigt det är att inspirera folk att hitta nya vägar så att de inte fastnar i samma spår.

#KUL PÅ VÄGEN - EN FÖRESTÄLLNING

Hösten 2017 drar han en bro från sin musikpublik till föreläsaren Petter, då han kör öppna föreläsningar på Rival i Stockholm och Crusellhallen i Linköping. Rubriken för det inspirerande, självbiografiska snacket är #kulpåvägen. Det här är en unik första chans för fansen att få se en annan sida av Petter!

–​ Genom åren har jag alltid fått sån fin feedback och jag tycker faktiskt det är riktigt kul att tala inför folk – något jag avskydde som liten. Jag är såklart nervös inför att hålla öppna föreläsningar, men älskar utmaningen, vilket jag också pratar om när jag föreläser. Det kommer bli en speciell upplevelse att träffa mina fans i en miljö där jag pratar istället för rappar och sjunger, hälsar Petter.

Pressikuvat

Petter Askergren

Petter Askergren

Artisten, varumärket, entreprenören

Valokuvaaja: Nicole Reshdouni

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2