Vuoden Puhuja 2022 -voittajat on julkistettu! Lue lisää

Petteri Kilpinen

Hyvä johtaja saa ihmiset ympärillään innostumaan työstään ja kokemaan työnsä merkitykselliseksi.

Kirjialija, Yritysjohtaja

Petteri Kilpinen

Inspiroiva puhuja johtamisen asiantuntija

Petteri Kilpinen on menestynyt yritys-ja urheilujohtaja. Petterin suurin intohimo on ihmisen potentiaalin johtaminen, joko organisaation johtamisen tai itsensä johtamisen näkökulmasta. Hän yhdistää yllättävällä tavalla yrityksen johtamisen ja huippu-urheilun vahvuudet.

Petterin erityinen kiinnostuksen ja luentojen punainen lanka on johtajien vuorovaikutustaidot ja kyky saada ihmiset inspiroitumaan muutokseen. Parhaiden johtajien menestys perustuu tapaan, jolla he saavat ihmiset seuraamaan heitä ja heittäytymään innostuneena työhönsä. Sillä innostuneet ihmiset ovat sitoutuneita, halukkaita oppimaan ja tuottavat enemmän.

Petterillä on pitkä kokemus brändien rakentamisesta ja viestinnästä, ja joita hän liittää johtamiseen johtajaviestinnän kehittämisen kautta.

Petteri on valmentanut tuhansia yritysjohtaja ja esimiehiä sekä huippu-urheilijoita Suomen mestareista olympiavoittajiin, niin Suomessa kuin maailmallakin. Häntä sanotaan erityisen energisoivaksi esiintyjäksi, joka ei jätä ketään kylmäksi. Jokainen saa aina Petterin inspiroivista esityksistä irti konkreettisia asioita, joita voi viedä välittömästi omaan arkeen.

Petteri on kirjoittanut kirjan "Liekeissä! Miten johtaja saa ihmiset inspiroitumaan muutokselle?" ja viimeistelee juuri kirjaa johtajaviestinnästä. Hänellä on jatkuva kosketus johtamisen arkeen ja esimiestyöhön, ja siksi hän herättelee ihmisiä laittamalla esityksissään itsenä likoon myös omakohtaisten esimerkkien kautta.

Petterin luentoaiheita:
- Innostava johtaminen
- Johtajaviestintä ja vuorovaikutustaidot tuottavuuden lähteenä
- Henkilökohtainen kasvu – itsensä johtamisen näkökulma
- Luovuus ja inhimillisyys ihmisten johtamisessa
- Energisyyden kasvattaminen

Pressikuvat

Petteri Kilpinen

Petteri Kilpinen

Johtamisen ja asiakaskokemuksen guru

Motivaatiopuhujat

Yrittäjyysvalmentajat

Ajatuksia herättävät inspiraatiopuhujat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2