Petteri Kilpinen

Hyvä johtaja saa ihmiset ympärillään innostumaan työstään ja kokemaan työnsä merkitykselliseksi.

Petteri Kilpinen

Inspiroiva puhuja, johtamisen asiantuntija

Petteri Kilpisen puheenvuorot herättävät ihmiset ajattelemaan tapoja, joilla niin oma kuin henkilöstön hyvinvointi ja tulokset kasvavat.

Petteri Kilpinen puhuu siitä miten rakentaa vahvaa yrityskulttuuria, joka lisää energisyyttä, työhön sitoutumista ja motivaatiota. Petteri on toiminut pitkään toimitusjohtajana, johtajien neuvonantajana ja useiden yritysten hallituksissa, ja osaa siten neuvoa nykyisiin työelämän haasteisiin käytännön tasolla. Hänen missionsa on parantaa yksilöllisellä tavalla johtajien ja asiantuntijoiden henkistä ja fyysistä suorituskykyä sekä kokonaisvaltaista elämänlaatua, josta hyötyy koko organisaatio.

Petterin filosofian mukaan johtajan tärkein vastuu on henkilöstön hyvinvointi. Ilman hyvinvointia, itsensä kehittäminen, uudistuminen ja suorituskyky taantuu. Yritykset voivat menestyä vain, jos sen henkilöstö omaksuu uusia taitoja muuttuvan maailman tahtiin. Kun osaamisesta ja jaksamisesta huolehditaan samaan aikaan, luodaan mahdollisuus nopeaan kasvuun, mutta ilman jaksamista uusi osaaminen ei koskaan toteudu. Energiset ihmiset ottavat vastaan haasteita, joita muut välttelevät!

Petteri Kilpisen puheet ovat innostavia ja poikkeuksellisen energisiä, mutta silti täynnä käytäntöön vietäviä, konkreettisia vinkkejä joilla elää parempaa elämää niin töissä kuin vapaa-ajalla. Hän on kirjoittanut neljä menestyskirjaa johtamisesta, hyvinvoinnista ja arvojen mukaisesta elämästä (Liekeissä, Inspiroitunut, Varianssi- lataa itsesi täyteen energiaa ja Irtiotto.

Aiheet esimerkiksi

  • Innostava johtaminen
  • Johtajaviestintä ja vuorovaikutustaidot tuottavuuden lähteenä
  • Henkilökohtainen kasvu – itsensä johtamisen näkökulma
  • Luovuus ja inhimillisyys ihmisten johtamisessa
  • Energisyyden kasvattaminen

Pressikuvat

Podcastit

16. Miten tehdä irtiotto ja rakentaa omannäköinen elämä - Petteri Kilpinen

Petteri Kilpinen on pitkän linjan yritysjohtaja, hallitusammattilainen, valmentaja ja kirjailija. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

Artikkelit

Petteri Kilpinen

Petteri Kilpinen

Hallitusammattilainen, kirjailija

Valokuvaaja: Heidi Strengell

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2