Account Manager

Speakersforum

on välittänyt Suomen parhaita puhujia jo yli 20 vuoden ajan. Teemme yhteistyötä valovoimaisten puhujien kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Etsimme nyt huipputiimiimme Account Manageria

myynnin tulevaisuuden kykyä luoda vaikuttavia kohtaamisia yhdessä tunnettujen puhujien ja Suomen merkittävimpien yrityspäättäjien kanssa.

Account Managerina

työskentelet osana ammattitaitoista ja innostavaa myyntitiimiä. Työssäsi kommunikoit päivittäin sekä asiakkaidemme että puhujiemme kanssa. Tärkein tehtäväsi on koordinoida yli 9000 puhujan verkostosta asiakkaidemme tilaisuuksiin parhaiten sopivat puhujat. Työskentelet inspiroivassa ja nopeitenkasvavassa yrityskeskittymässä Keilaniemen toimistossamme tai sovitusti myös etänä sinulle parhaassa paikassa.

Toivomme sinulta

aitoa paloa myynnin tehtäviin sekä kovaa tahtoa kehittyä myynnin tulevaisuuden huippuammattilaiseksi. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut / valmistumassa oleva korkeakoulu -tai yliopisto-opiskelija, jolla on haussa uran ensimmäinen näytön paikka B2B-myynnin parissa. Innostuneen asenteesi lisäksi toivomme sinulta tavoitteellista, rohkeaa ja ratkaisukeskeistä otetta myyntiin. Olet ulospäinsuuntautunut, huolellinen etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävässä tehdään yhteistyötä myös kansainvälisten asiakkaiden ja puhujien kanssa, joten osaathan suomen kielen lisäksi myös sujuvasti englantia. Ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

Me tarjoamme sinulle

monipuolisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä sekä erinomaisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä palvelumyynnin ammattilaisena!

Lähetä hakemus ja CV

palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2022. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja haastattelemme ehdokkaita jo prosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultimme Oona Ekman, puh. 040 8252156 (arkisin 10-12).

 

Lähetä hakemuksesi

Täytä tietosi ja liitä asiakirjasi Word-asiakirjana tai PDF- tiedostona.

Yhteystiedot
1
Hakemus
2

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2