Riina Kasurinen
Valokuvaaja: Risto Heiskanen

esiintyjä ja valmentaja

Riina Kasurinen

Kutsu syväsukellukselle itseen – ilolla, ammattitaidolla ja suoraan sydämestä

Riina Kasurinen on valovoimainen ja aito puhuja, esiintyjä ja valmentaja - suomeksi ja englanniksi. Hän on KTM ja sertifioitu ammatticoach, jonka uraa yritysvastuun, henkilöstöjohtamisen ja organisaatioiden kehittämisen kentiltä YK:lle ohjasi sammumaton palo ymmärtää ihmisyyden potentiaalia, voimavaroja ja kestävän tulevaisuuden rakennuspalikoita.

Haastava elämänmuutos johti Riinan kysymään itseltään ne vaikeat kysymykset: kuka olen ja mitä oikeasti haluan? Millaisessa maailmassa haluan elää ja miten tätä muutosta omalla esimerkilläni johtaa? Puhujana Riina johdattaakin kuulijan inspiroivalle ja yllätykselliselle matkalle itsensä ytimeen.

Riina on toiminut transformatiivisen ja keholähtöisen coachingtyön ammattilaisena vuodesta 2019. Riina yhdistää syvän ihmisyyden, tunnetyöskentelyn ja henkisen kasvun ymmärryksen laaja-alaiseen kokemukseen eri toiminta- ja työympäristöistä; startup-maailmasta YK:lle, suurten ja pienten yritysten ja organisaatioiden kouluttajasta teatterin lavoille - Suomessa ja kansainvälisesti. Riinan supervoima on valloittava energia, huumori ja autenttisuus; hän on häpeilemätön ja inspiroiva tienraivaaja ja tietoisen tunnetyöskentelyn pioneeri, joka opastaa ihmiset ja asiakkaansa takaisin yhteyteen itseensä, kehoonsa, luovuuteensa ja elinvoimaansa.

Riina kohtaa kuulijan suoraan sydämestä, eikä pelkää haastaa meissä olevia rajoittavia uskomuksia ja rooleja, joiden takana elämme. Puheenvuoron päättyessä jokin kuulijan sisällä on syttynyt eloon. Se, mikä näyttäytyi haasteena on muuttunut piilotetun luovuuden, tietoisemman kasvun ja rohkean muutoksen lähteeksi. Riina auttaa meitä oivaltamaan, tuntemaan ja löytämään avaimet kokonaisvaltaiseen menestykseen sisältämme, ei itsemme ulkopuolelta - niin työ- kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Puheenvuoroihin sisältyy kevyt räätälöinti asiakkaan kanssa.

Aiheet esimerkiksi

  • Ole kuin biisoni, ja toteuta villeimmät unelmasi
  • Tiedostamalla tulosta: läsnäolon ja aidon kohtaamisen kadotettu taito
  • Nyt riittää! Askeleet konfliktista kasvun ja luovuuden lähteeksi
  • Syväsukelluksella. Näin tiedostava ja itsensä tunteva johtaja muuttaa maailmaa ja tiimejä sisältä ulos
  • Aarrejahti - löydä ja vapauta sisäiset taikavoimasi!

Pressikuvat

Riina Kasurinen

Riina Kasurinen

Ammatticoach

Valokuvaaja: Risto Heiskanen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2