Riku Aalto

Personal trainingin uranuurtaja Suomessa

Riku Aalto

Toiminta- ja suorituskyvyn asiantuntija

Riku Aallon missiona on valmentaa kuulijoistaan oman hyvinvointinsa parhaita asiantuntijoita. Hänen oivalluttavat ja työkalupainotteiset luentonsa käsittelevät oman hyvinvoinnin hallintaa, hyvinvoinnin edistämisen marssijärjestystä sekä paremman stressitasapainon saavuttamista.

Aalto on suomalaisen personal trainingin ja elintapavalmennuksen uranuurtaja, joka on toiminut valmennuskentällä 25 vuoden ajan valmentajana, kouluttajana, kehittäjänä sekä kasvuyrittäjänä. Hän on kyennyt luomaan "luomaan nahkansa" yhä uudelleen huippu-urheilijoiden fysiikkavalmentajasta, personal trainingin pioneeriksi sekä voimavaralähtöisen elintapavalmennuksen sanansaattajaksi.

Rikua luonnehditaan innostavaksi, energiseksi sekä äärimmäisen ratkaisukeskeiseksi kouluttajaksi, jonka armollinen, lempeä ja kansankielinen tapa luennoida jättää paljon kättä pidempää kotiin sekä käytäntöön vietäväksi.

Aiheet esimerkiksi

  • Hyvinvoinnin oivallus
  • Hyvinvoinnin edistämisen marssijärjestys
  • Vitaliteetti – hyvän elämän edellytys
  • Oman hyvinvoinnin hallinta
  • Hyvinvoinnin kasvutekijät
  • Etätyön ergonomia – kuinka estän fyysisen sekä henkisen homehtumisen
  • Energiaa ja elinvoimaa etätyöhön
  • Mikrotreenit – tehokkaampia kuin tekosyyt
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Riku Aalto

Riku Aalto

Valmentaja, kouluttaja

Valokuvaaja: Mari Koukkula

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2