Rosa Nenonen

Onnellisuus johtaa menestykseen, eikä toisinpäin.

Rosa Nenonen

Positiivisen psykologian kouluttaja

Intohimoinen ja inhimillinen puhuja: Merkityksellinen työ, optimistinen asenne, itsemyötätunto, psykologinen turvallisuus. Speakersforumin Vuoden Tulokas 2023.

Rosa Nenonen on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologiaan pohjautuvan hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Rosan esikoisteos Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus) julkaistiin elokuussa 2020.

Rosan oma merkityksellisyyden etsintä on johdattanut hänet Rovaniemeltä Milanon, Pariisin, New Yorkin ja San Franciscon kautta Helsinkiin. Rosan tausta on kilpaurheilussa (rytminen voimistelu) ja hän on tehnyt yli 20 vuoden kansainvälisen malliuran.

Opiskellessaan positiivista psykologiaa New Yorkissa Rosa ymmärsi, kuinka merkittävä vaikutus ajattelullamme on elämänlaatuun ja tulevaisuuden saavutuksiimme. Kun oma mielemme ei rajoita meitä, mahdollisuutemme ovat rajattomat.

Puhuessaan Rosa yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin tutkitun tiedon omiin oivalluksiinsa hyvästä elämästä. Rosa haluaakin auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamia rajoja ja kurkottamaan parhaimpaansa. Meillä kaikilla on paljon enemmän annettavaa kuin uskommekaan, hän sanoo. Puheenvuorojen lisäksi Rosa tekee myös juontoja ja moderointeja.

Rosa syttyy puhuessaan seuraavista teemoista:

  • Merkityksellinen työ
  • Itsemyötätunto ja usko omaan itseen
  • Optimistinen asenne
  • Onnellisuus johtaa menestykseen
  • Psykologinen turvallisuus ja autenttisuus

Yksi Rosan suosituimmista teemoista on Merkityksellinen työn kaava:
Omaa työtään voi ja kannattaa tuunata itselleen mieluisaksi, omia vahvuuksia ja arvoja vastaavaksi. Se ei tee ainoastaan työpäivistä sulavampia, vaan positiivinen vaikutus ylettyy koko elämään. Työnantajalle tämä näkyy sitoutuneena ja motivoituneena työntekijänä, joka pääsee myös parempiin tuloksiin. Merkityksellisen työn kaava pitää sisällään kuusi selkeää askelta, jotka johdattavat kuulijan kohti merkityksellisempää työtä ja onnellisempaa elämää. Nämä ovat oma tarina, autenttisuus, toteuta itseäsi, muuta maailmaa, oikea asenne ja rohkeus.

Video

Pressikuvat

Podcastit

15. Merkityksellinen työ - Rosa Nenonen

Jakson vieraana tietokirjailija, positiiviseen psykologiaan puolesta puhuja ja Speakersforumin Vuoden Tulokas 2023, Rosa Nenonen. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

Artikkelit

Rosa Nenonen

Rosa Nenonen

Tietokirjailija

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2