Sanna Kiiski

Sanna Kiiski

Sanna Kiiski on toimittaja, tuottaja, yrittäjä ja äiti kolmelle lapselle, joista yksi on erityislapsi. Sanna Kiiski tuli suurelle yleisölle tutuksi Huomenta Suomen ja Viihdeuutisten toimittaja-juontajana. Lasten syntymän myötä Sanna siirtyi kehittämään tv-ohjelmia tuoden ruutuihin mm. Kiinteiskuningatar Kaisan, Myyntimies Jethron ja Suomen täydelliset venäläisnaiset. Entisen työnarkomaanin elämässä suurinta roolia näyttelee kuitenkin tänä päivänä perhe, josta tuli erityislapsiperhe esikoisen sairastuttua syöpään ja kärsiessä yhä syöpähoitojen aiheuttamista neurokognitiivistista haasteista.

Sanna on osa-aikainen omaishoitaja, jolle lapsen sairastuisen myötä tutuksi ovat tulleet erilaiset terapiat ja jatkuva lääkärissä käyminen. Tämän myötä Sanna on mukana mm. Leijonaemojen toiminnassa sekä istuu Sairaala Klovnit ry:n hallituksessa varapuheenjohtajana. Sannan sydän palaa myös monenlaiselle hyväntekemiselle. Hän keräsi elämänsä ensimmäisen startup-yrityksen Mormor Cupcakesin kanssa tuhansia euroja suomalaisille vähävaraisille lapsiperheille Hope ry:n kautta. Lapsen sairastuttua myös oma talous romahti ja siksi Sanna kokee tärkeäksi olla mukana kaikessa, jolla voidaan tukea ertiyisesti lapsiperheitä.

Monikulttuurisuus ja sen tuomat haasteet ovat myös tuttuja Kiiskin ja hänen miehensä perheessä. Sanna mies on syntynyt Israelissa. Tämän takia humanitäärinen auttaminen ja vastavuoroisesti maahanmuuttajien kotouttaminen ovat Sannalle tärkeitä asioita, joihin hän tutustunut mm. SPR:n koulutuksen kautta. Perheellä on myös kummilapsi sota-alueella Syyriassa, jonka elämää seurataan tiiviisti. Tällä hetkellä Sanna Kiiski opislee lyhytterapeutiksi ja lifecoachiksi tv-töiden ohessa sekä kirjoittaa kirjoja. Sanna kokee, että elämää pitää elää eikä liikaa suunnitella. Siksi hän lähtee rohkeasti mukaan mm. erilaisiin startup-yrityksiin. Tällä hetkellä hän on osakkaana neljässä eri yrityksessä, joista osalla on suorastaan suuruudenhulluja tulevaisuuden visioita. Sanotaan, että vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan. Siksi elämälle pitää rohkeasti sanoa kyllä, kun se tarjoaa sinulle syöttöjä lapaan.

Sanna Kiiski

Sanna Kiiski

Tunnetut fasilitaattorit

Valmentajat & Juontajat

Vanhemmuus & Kasvatus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2