SANA - Sanna Rönnberg
Valokuvaaja: Kim Kauppinen

SANA Sanna Rönnberg

Energistä, innostavaa, ihmisläheistä

Sanna Rönnberg on monipuolinen taiteilija: lauluntekijä, juontaja, puhuja ja sosiaalisen median sisällöntuottaja. Hänet tunnetaan artistinimellä Sana, ja hän on vaikuttanut taiteen ja viihteen parissa jo 2000-luvun alusta lähtien.

Muutamiksi artistiuransa upeimmista hetkistä Sana listaa esiintymisen maailmantähti 50 Centin Suomen kiertueella, etenemisen X Factor Suomi 2018 -ohjelman livelähetyksiin, sekä duetot tunnettujen artistien, kuten Aki Tykki ja Sani kanssa.

Sanan lahjakkuus ei rajoitu pelkästään musiikkiin. Hän toimii myös energisenä juontajana, ja on juontanut useita suuria festivaaleja Pohjois-Suomessa. Hänen räiskyvä ja rempseä esiintymistapansa tempaa yleisön mukaansa, ja tuo hetkeen sen ansaitsemaa loistetta. Sana nauttii myös erilaisten laulujen kirjoittamiseen sekä esiintymiseen valmentavien työpajojen vetämisestä, ja onpa hän kouluttanut myös myyjiä ja asiakaspalvelijoita.

Sanasta on kasvanut roolimalli ja inspiroiva hahmo, joka puhuu avoimesti omista haasteistaan ja kokemuksistaan. Selätetty alkoholiongelma, mielenterveydenhaasteet sekä kiusaaminen soivat Sanan sanoituksissa, ja niistä Sana ammentaa aiheita myös erilaisiin puhetilaisuuksiin ja paneeleihin. Sana pitää Oulun kouluissa koulupoliisin kanssa laillisuuskasvatustunteja, joissa näitä tärkeitä teemoja tehdään näkyviksi. Sana puhuu mielellään musiikkialan tasa arvosta, esikuvien merkityksestä, nuorten mielenterveydestä, päihteistä ja kiusaamisesta. Yhtälailla Sana kokee voimakasta paloa puhuessaan unelmien tärkeydestä, itsensä toteuttamisesta ja itsensä rakastamisen merkityksestä.

Sanan tavoite on rohkaista ja inspiroida kuulijaa. Sanan vahva ääni ja lempeän painokas puhetapa tekevät hänen viestistään vaikuttavan ja merkityksellisen. Hänen artikulaationsa ja selkeä kerrontansa ovat saaneet kiitosta useilta ammattilaisilta, niin puhetilaisuuksissa, juontokeikoilla kuin radiohaastattelujen yhteydessä.

Aiheet esimerkiksi

  • Musiikki – urapolku, tasa-arvo, sanoitukset ja esiintyminen
  • Kiusaaminen – toisten kohtelu ja oma hyvinvointi
  • Mielen hyvinvointi – oma jaksaminen ja mielenterveys
  • Päihteet – alkoholistin selviytymistarina
  • Itsetunto – itsensä ja muiden hyväksyminen
  • Unelmat – oman polun seuraaminen ja kiitollisuus

Pressikuvat

SANA - Sanna Rönnberg

SANA - Sanna Rönnberg

Artisti

Valokuvaaja: Mika Vallineva

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2