Sari Havas

Aito kohtaaminen ja kuuntelu. Tämä lisää kaikkien hyvinvointia ja saa aikaan todellista työelämän virtaa, joka luo loistavia tuloksia.

Vuorovaikutusvalmentaja

Sari Havas

Virtaa vuorovaikutukseen

Sari Havas on näyttelijä, käsikirjoittaja, valmentaja ja puhuja. Sari on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi 1990 lisäksi hänellä on parisuhde- ja seksuaaliterapeutin koulutus 2007.

Sari Havas on näytellyt lukuisissa TV -sarjoissa, elokuvissa ja teatteriesityksissä. Sari on Improvisaatioteatteri Stella Polariksen pioneereja. Hän on karismaattinen ja inspiroiva puhuja.

Sarin intohimona on puhua aiheista, joita kohtaamme päivittäin: esiintymistaito, työyhteisön dynamiikka ja vuorovaikutus. Sarin valmennustapa on ihmisläheinen ja konkreettinen. Hän uskoo elämyksen voimaan. Muutos tapahtuu vain oman kokemuksen ja elämyksen kautta, siksi Sarilla on powerpointtien asemasta aktivoivia harjoitteita. Sarin energia tempaa mukaansa osallistujat, jopa sen ujoimmankin. Sari luo valmennuksiinsa turvallisen ja luottamuksen ilmapiirin, jossa osallistujat saavat positiivisen ja voimauttavan kokemuksen.

Sari Havas on valmentanut satoja organisaatioita ja työyhteisöjä yli 20 vuoden aikana. Valmennuksia Sari pitää kaikille organisaatiotasoille mukaan lukien ylin johto. Sarin valmennuksista ovat nauttineet eri toimialojen ja julkishallinnon edustajat. Sari räätälöi kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisen valmennuksen.

Aiheet esimerkiksi

  • Vuorovaikutus
  • Motivointi
  • Esimiestyö
  • Erilaisuuden huomiointi työyhteisössä
  • Palautteen anto
  • Kehonkielen merkitys
  • Läsnäolo ja kuuntelu
  • Tunteiden lukutaito ja joustavuus
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Sari Havas

Sari Havas

Näyttelijä

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2