Signmark Marko Vuoriheimo

Mahdottomasta mahdolliseksi. Tiedän millaista on raivata tietä ja onnistua, vaikka kaikki ympärillä epäilisivät kykyäsi menestyä.

Valokuvaaja: Iida Liimatainen

Viittomakielinen rap-artisti

Signmark Marko Vuoriheimo

Asenne - mahdottomasta mahdolliseksi

Signmark teki mahdottomasta unelmastaan totta ja on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levyttää kansainväliselle levy-yhtiölle. Musiikkinsa lisäksi hän on aivan mahtava inspiraattori puhujana, tehden yhteistyötä esim. Ulkoministeriön kanssa. Marko Vuoriheimo (KM) otti riskin ja uskoi unelmaansa, jätti lehtorin virkansa opettajana ja perusti Signmark Productions -yrityksen vuonna 2009. Vuonna 2016 Signmark Productions loi IT-palveluyritys CGI:n kanssa mobiilisovelluksen, joka yhdistää viittomakieliset ja viittomakielen tulkit maailmanlaajuisesti.

Luovuus vaatii monimuotoista yhteiskuntaa, jossa voidaan synnyttää uusia ideoita alojen välimaastoissa ja kulttuurien rajapinnoilla. Miten heikkoudet kääntyvät vahvuuksiksi, kun vaihtaa näkökulmaa? Signmark syntyi yhdistämällä kaksi asiaa, joita ei heti ensimmäisenä tulisi mieleen liittää toisiinsa: kuurot ja musiikki. Signmark on tehnyt matkan hullusta ideasta levykaupan hyllylle ja koulunpenkiltä huippukokouksiin. Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta tänään. Marko on positiivisella tavalla kunnianhimoinen, eikä anna helposti periksi. Kestäviä voittoja ei voi saavuttaa ilman epäonnistumisia, mutta epäonnistumiset pelottavat meitä ja niiden pelossa ei riskejä uskalleta ottaa. Tästä pelosta tulisi päästä yli ja se yhdistettynä yhteistyön merkityksen ymmärtämiseen avaa aivan uusia maailmoja.

Signmark - Marko Vuoriheimo voi olla artisti, puhuja ja juontaja, tilaisuudesta riippuen. Marko on ilmeikäs, viihdyttävä ja muuntautumiskykyinen juontaja, jolla on kokemusta niin seminaareista, avajaisista kuin TV-lähetyksistäkin. Juontokeikoilta hän on saanut paljon positiivista palautetta uuden näkökulman tuomisesta suomalaiseen kulttuuriin. Marko on esimerkiksi selostanut jalkapallon, salibandyn ja jääkiekon MM-kisoja Ylelle. Hän tuo aivan uutta maustetta ja elämyksiä katsojille käyttäen viittomakieltä. Marko tekee mielellään yhteistyötä esim. parijuontona ja voi ottaa aina viittomakielen tulkin mukaan. Silloin kaksikielinen juonto onnistuu esimerkiksi suomalaisesta viittomakielestä suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja vaikkapa saksaksi.
Signmark palkittiin Suomalainen ääni maailmalla –kunniamaininnalla Vuoden puhuja -gaalassa 2017 ja toimii Suomen World Visionin tasa-arvoasioiden lähettiläänä.

Video

Pressikuvat

Signmark Marko Vuoriheimo

Signmark Marko Vuoriheimo

Tarinankertoja, Motivaatiopuhuja

Valokuvaaja: Iida Liimatainen

Arvostetut asiantuntijat

Ajatuksia herättävät inspiraatiopuhujat

Tunnetut mediakasvot

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2