Signmark Marko Vuoriheimo

Mahdottomasta mahdolliseksi. Tiedän millaista on raivata tietä ja onnistua, vaikka kaikki ympärillä epäilisivät kykyäsi menestyä.

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Signmark Marko Vuoriheimo

Asenne ja tahto - unelmasta todeksi

Speakersforumin Vuoden Puhuja 2024

Signmark teki mahdottomasta unelmastaan totta ja on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levytti kansainväliselle levy-yhtiölle. Musiikkinsa lisäksi hän on aivan mahtava inspiraattori puhujana, tehden yhteistyötä esim. Ulkoministeriön kanssa. Marko Vuoriheimo (KM) otti riskin ja uskoi unelmaansa, jätti lehtorin virkansa opettajana ja perusti Signmark Productions -yrityksen vuonna 2009. Marko laajensi yritysmaailmansa myös tulkkauspalvelualalle perustamalla Mireal Oy vuonna 2013 sekä kehitti mobiilitulkkauspalvelusovelluksen Chabla Oy vuonna 2016.

Luovuus vaatii monimuotoista yhteiskuntaa, jossa voidaan synnyttää uusia ideoita alojen välimaastoissa ja kulttuurien rajapinnoilla. Miten heikkoudet kääntyvät vahvuuksiksi, kun vaihtaa näkökulmaa? Signmark syntyi yhdistämällä kaksi asiaa, joita ei heti ensimmäisenä tulisi mieleen liittää toisiinsa: kuurot ja musiikki. Signmark on tehnyt matkan hullusta ideasta levykaupan hyllylle ja koulunpenkiltä huippukokouksiin. Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta tänään.

Kestäviä voittoja ei voi saavuttaa ilman epäonnistumisia, mutta epäonnistumiset pelottavat meitä ja niiden pelossa ei riskejä uskalleta ottaa. Tästä pelosta tulisi päästä yli ja se yhdistettynä yhteistyön merkityksen ymmärtämiseen avaa aivan uusia maailmoja. Vähemmistönä ei ole aina helppoa olla, mutta vähemmistön edustajana Markolla on loistava tilaisuus saada ihmisiä avartamaan elämänkatsomusta. Oivallus ja ymmärrys on avain parempaan ja tiiviimpään yhteistyöhön. Marko on kohdannut monia ennakkoluuloja sekä asenneongelmia oman uran aikana ja tehnyt työtä niiden murtamisessa.

Marko Vuoriheimo voi olla artisti, puhuja ja juontaja, tilaisuudesta riippuen. Marko on ilmeikäs, viihdyttävä ja muuntautumiskykyinen ammattipuhuja, jolla on kokemusta niin seminaareista, avajaisista kuin TV-lähetyksistäkin jo vuodesta 2010 lähtien.

Juontokeikoilta hän on saanut paljon positiivista palautetta uuden näkökulman tuomisesta suomalaiseen kulttuuriin. Marko on esimerkiksi selostanut jalkapallon, salibandyn ja jääkiekon MM-kisoja Ylelle. Hän tuo aivan uutta maustetta ja elämyksiä katsojille käyttäen viittomakieltä.

Marko tekee mielellään yhteistyötä esim. parijuontoina ja voi ottaa aina viittomakielen tulkin mukaan. Silloin kaksikielinen juonto onnistuu esimerkiksi suomalaisesta viittomakielestä suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Vuonna 2022 Signmark teki suomalaista historiaa osallistumalla Tanssii Tähtien Kanssa - kilpailuun ja sijoittui neljänneksi. Hän sulatti omalla persoonalla ja tanssi taidolla monien suomalaisten sydämen.

Aiheet esimerkiksi

  • Asenne ja ennakkoluulot
  • Mahdottomasta mahdolliseksi

Video

Pressikuvat

Podcastit

14. Mahdottomasta unelmasta totta - Signmark Marko Vuoriheimo

Yrittäjä ja muusikko Signmark teki mahdottomasta unelmastaan totta ja on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levytti kansainväliselle levy-yhtiölle. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

Artikkelit

Signmark Marko Vuoriheimo

Signmark Marko Vuoriheimo

Yrittäjä, viittomakielinen artisti

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2