Simo Routarinne

Tavoitteeni on saada ihmiset pelkäämään vähemmän epäonnistumista ja uskomaan enemmän itseensä.

Simo Routarinne

Vuorovaikutusmuotoilija ja vaikuttavan viestinnän asiantuntija

Simo Routarinne on kansainvälisesti arvostettu rakentavan vuorovaikutuksen asiantuntija, viisas ja hauska luennoitsija, fasilitoija, moderaattori sekä kouluttaja.

Lähes 30 vuoden kokemuksellaan ja kannustavalla työotteellaan Simo Routarinne saa lyhyessäkin ajassa ihmiset ja organisaatiot muuttamaan toimintatapojaan sujuvimmiksi edistäen psykologista turvallisuutta, työhyvinvointia ja tuloksellisen vuorovaikutuksen johtamista.

Simo Routarinne on kouluttanut, luennoinut, valmentanut ja fasilitoinut erilaisten yritysten sisäisissä koulutuksissa, asiakastapahtumissa, lanseeraustilaisuuksissa, juhlissa, kick-offeissa, seminaareissa ja uusien arvojen ja/tai toimintakulttuurin lanseeraus- ja jalkauttamistilaisuuksissa. Hänen vahvuutena on se, että hän ei pelkästään luennoi, vaan käyttää toiminnallisia menetelmiä: luvassa on konkreettisia, helppoja ja hauskoja käytännön harjoitteita ja simulaatioita – oma kokemus jättää syvemmän muistijäljen kuin pelkkä kuuntelu ja katselu. Koulutuksissa tehdään siis konkreettisia harjoitteita, puretaan niitä keskustellen ja yhdistetään sekä teoriaan ja arkeen ilon kautta, sekä suomeksi että englanniksi.

Pitkä webinaaripäivä saatiin päätökseen ja tässä viestissä haluamme kiittää Sinua Simo luennostasi! Kuulijoita oli linjoilla parhaimmillaan yhtäaikaisesti 250 hlöä. Saimme heti webinaarin jälkeen palautetta, tässä poimintoja sinun palautteesta: Hieno koulutus, erityisesti Doninton luento. Koulutus ylitti odotuksen kaikin puolin. Webinaarien parhaimmistoa! Mielenkiintoinen koulutus ja erinomaisia vinkkejä, kiitos!

– Hengitysliitto, marraskuu 2020

Aiheet esimerkiksi

  • Arvostava kohtaaminen
  • Arvostavan yhteistyön kulttuuri – ja miten se tehdään?
  • Empatia ja myötätunto – itseä ja toisia kohtaan
  • Resilienssi 2.0 – Muutos voimavarana!
  • Miten huolehtia sekä omasta että toisten jaksamisesta – ilo on perusoikeus!
  • Juonnot ja paneelikeskusteluiden moderoinnit
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Simo Routarinne

Simo Routarinne

Luova johtaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2