Suvi Uski

Kaikki jotka ovat sosiaalisen median kanssa tekemisissä tekevät myös profiilityötä. Yksilön käyttäytyminen on sidoksissa yksilön identiteettiin.

Valokuvaaja: Miisa Kaartinen

Sosiaalipsykologian tohtori

Suvi Uski

Sosiaalisen median tutkija ja toimivamman maailman puolesta

Suvi Uski on sosiaalisen median tutkija ja sosiaalipsykologian tohtori. Suvin merkittävin tutkimusartikkeli levisi uutisena maailmalle ja sai 68 miljoonan silmäparin huomion. Hän on kansainvälisesti tunnettu sosiaalisen median tutkimuksen kehittäjä, jonka kirkkain vahvuus on sosiaalisen median ymmärtäminen tavallisen ihmisen näkökulmasta.

Suvi on intohimoinen ihmisen kokemuksen ja toimivamman maailman puolestapuhuja. Hänen mielestään tärkeintä on tuoda ihmisnäkökulma sinne, missä maailmaa rakennetaan. Suvin mukaan ihmistä ymmärtämällä voimme tehostaa kaikkea toimintaamme kuten teknologian käyttöä, liiketoimintaa, motivaatiota, asenteita ja hyvinvointia.

Suvi kuvaa osuvin tosielämän esimerkein sitä, mitä digitaalisuus ja some tarkoittavat ihmisen psykologialle: "Enää ei tehdä sitä, mitä itse halutaan vaan sitä, mitä halutaan muille somessa näyttää. Somen musapalvelujen tutkimuksemme paljastaa mm. kuinka käyttäjien musiikinkuuntelu muuttuu, kun kuuntelutiedot julkaistaan somessa."

Suvi opettaa omaa some-kurssiaan Helsingin yliopistossa ja kirjoittaa somekirjaa profiilityöstä. Hän on osakkaana ja tutkimusjohtajana sosiaalisia taitoja kasvattavassa Mightifier-startupissa ja perustajajäsenenä Helsinki Society-think tankissa.

Suvi puhuu monista erittäin ajankohtaisista aiheista kuten esimerkiksi:

  • Asiakaslähtöisyys
  • Palvelusuunnittelu
  • Asiakaskokemus
  • Some markkinoinnissa ja -viestinnässä
  • Sosiaalisen median ymmärtäminen tavallisen ihmisen näkökulmasta
  • Digi-liiketoiminnan kehittäminen
  • Teknologia ja ihminen

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Suvi Uski

Suvi Uski

Sosiaalisen median tutkija

Valokuvaaja: Miisa Kaartinen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2