Teemu Arina

Teknologian piti vapauttaa, mutta se teki meidät sairaammiksi kuin koskaan.

Teemu Arina

Teknologia-asiantuntija, kansainvälinen puhuja

Speakersforumin Vuoden Puhuja 2017

Teemu Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Teemu Arina on pitänyt aiheista suosittuja esityksiä mm. USA:ssa, Japanissa, Saksassa, Venäjällä, Hollannissa ja Iso-Britanniassa. Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin ja UNESCO:n suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon aiheesta "Humanity in Digitization". Palkinnon aikaisempia vastaanottajia ovat mm. Wikipedian perustaja Jimmy Wales ja MIT:n professori Sugata Mitra. Lisäksi hän on toiminut liike-elämän ja EU-hankkeiden neuvonantajana sekä perustanut kaksi palkittua teknologia-alan startup-yritystä ja Biohacker Centerin, joka tutkii ihmisen suorituskykyä ja hyvinvointia teknologian avulla.

Teemu Arina on kirjoittanut yhdessä lääkäri Olli Sovijärven ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan kanssa Biohakkerin käsikirjan, jossa pureudutaan suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden optimointiin hyödyntämällä tiedettä, teknologiaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen ravitsemuksesta. Kirja on eniten koskaan ennakkoon myynyt ja sitä kautta odotetuin tietokirja Suomessa.

Biohakkerin käsikirjan kirjoittajat futuristi ja teknologia-asintuntija Teemu Arina ja lääkäri Olli Sovijärvi ovat julkaisseet Biohakkerin flunssaopas (2020) -kirjan, jossa käydään läpi ajantasaisin tutkimustieto virustautien ennaltaehkäisyyn. Heiltä on saatavilla aiheeseen liittyviä esityksiä:

Biohakkerin vinkit suojautumisessa taudinaiheuttajia vastaan:
Kuinka varaudut henkilökohtaisesti ja työyhteisönä taudinaiheuttajia vastaan? Tutkimusten tukemat käytännölliset, ravitsemukselliset ja teknologiset keinot ennaltaehkäistä tartuntatauteja matkustaessa, toimistolla, julkisilla paikoilla ja kotona.

Tulevaisuus koronaviruksen jälkeen:
Kuinka varaudut liiketoiminnan näkökulmasta pandemian mukanaan tuomiin muutoksiin toimintatavoissa? Miten koronavirus on muuttanut maailmaa: taloudelliset, teknologiset ja sosiaaliset vaikutukset yritysten ja yhteisöjen toimintaan globaalisti nyt ja tulevaisuudessa.

Kaikki esitykset voidaan suorittaa etälähetyksenä monikameratekniikalla studiosta.

Video

Pressikuvat

Podcastit

8. Biohakkerointi ja yrittäjyyden pimeä puoli - Teemu Arina

Vieraana biohakkeri, digitalisaation asiantuntija, yrittäjä, tietokirjalija ja puhuja Teemu Arina. Mitä on biohakkerointi? Mitä holisinen, kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa sulle? Miten mittaat itseäsi? Mistä puhut luennollasi "the dark side of entrepreneurship? Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Tämän podcastin vieraat ovat puhumisen ammattilaisia ja varattavissa sekä online- että livetilaisuuksiin osoitteessa

Artikkelit

Teemu Arina

Teemu Arina

Teknologia-alan yrittäjä, biohakkeri

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2