Tero Karhu
Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Tero Karhu

Uskalla mokata ja ota vahvuutesi käyttöön!

Tero Karhu on entinen ammattilaisjalkapalloilija, jonka ääni on tuttu monille myös jalkapalloselostuksista MTV3:n ja Ylen kanavilta. Hän yhdistää luennoillaan oppeja molemmilta uriltaan, niin kilpaurheilun kuin selostamisen parista.

Tero Karhun puheenvuorot käsittelevät omien ajatusten voimaa sekä kykyä heittäytyä ja ottaa käyttöön kaikki vahvuudet. Hänen energiset luentonsa kannustavat ja motivoivat osallistujaa näkemään haasteet mahdollisuuksina antaen konkreettisia työkaluja, joilla omaa ajatteluaan muuttamalla päästään parhaimpiin lopputuloksiin ja ylitetään esteitä matkalta.

Teron ydinosaamiseen kuuluvat myös luovat prosessit sekä niissä toimivimmat työskentelytavat tuottavan ryhmädynamiikan takaamiseksi. Hän kannustaa jokaista yksilöä ottamaan rohkeasti käyttöön omat vahvuudet, sekä tunnistamaan ja murtamaan haitallisia ajatusmalleja ja toimintatapoja, jotka ovat aiemmin olleet esteenä.

Tero Karhu on energinen, positiivinen ja mukaansatempaava puhuja sekä loistava juontaja. Hän ottaa yleisön haltuunsa ja valaa kuulijaan rohkeutta lähteä tarkastelemaan omia ajatusmallejaan sekä tarttumaan mahdollisuuksiin rohkeasti, mokaamista pelkäämättä.

Onnistumisen suurin este on pelko epäonnistumisesta. Yli kymmenen vuotta ammattijalkapalloilijana ja toimittajana ovat kuitenkin opettaneet minulle, että pienillä asioilla mahdottoman voi kääntää mahdollisuudeksi.

Aiheet esimerkiksi

  • Uskalla mokata
  • Työhyvinvointi ja työyhteisö
  • Tiimityö ja luottamus
  • Luovat prosessit
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Tero Karhu

Tero Karhu

Juontaja, urheiluselostaja

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2