Tiina Räisänen

Me ihmiset rakennamme yrityksemme luvut. Ymmärtämällä nämä tärkeimmät tunnusluvut luomme inhimillistä ja vahvaa kilpailuetua.

Tiina Räisänen

Ymmärrä yrityksesi tärkeimmät tunnusluvut

Tinu Räisänen on valovoimainen puhuja sekä yrittäjä, mutta ennen kaikkea hän on tekijä. Hän on rautainen taloushallinnon ammattilainen, joka suhtautuu intohimoisesti johtamiseen ja kannustaa ihmisiä kehittämään erityisesti kykyänsä johtaa omaa toimintaansa. Keväällä 2023 voit bongata Tinun Nelosen suositusta Diili -ohjelmasta kilpailemasta.

Urallaan hän on halunnut yhdistää taloushallinnon ja ihmisten menestyksekkään johtamisen. Yrityksen menestys ja tulos lähtee ihmistä. Tinu toimii yritysten johdon konsulttina ja tekee yhteistyötä taloushallinnon saralla kansainvälisten yritysten kanssa. Tinu puhuu tekijän taseen puolesta ja oivalluttaa yritysten johtoa sekä yrittäjiä katsomaan lukujaan uudesta näkökulmasta. Jotta voimme menestyä, tarvitsemme lisää tekijöitä, jotka osaavat ensin johtaa itseään ja sitä kautta muita kohti mahdollisimman tehokasta ja tuloksellista tekemistä.

Tinun puheenvuorot:

Keskeisin teema puheenvuoroissa on korostaa erityisesti ihmisten kykyä johtaa omaa toimintaansa ja sitä kautta kykyä johtaa muita ihmisiä. Mikäli yrityksesi kaipaa sparrausta yrittäjyyden tai taloushallinnon saralla, voit tilata Tinun puhumaan myös näistä teemoista. Tinun puheet rakentuvat aina tarinoiden kautta sekä kohdeyleisön mukaan.

AIHE 1 – TEKIJÄN TASE

Kannattava liiketoiminta on yrityksemme keskeisin arvo. Ymmärtämällä tärkeimmät tunnuslukumme rakennamme vahvan tekijän taseen sekä luomme kilpailukykyä markkinoille. Tärkein tunnusluku yrityksessä ovat ihmiset - sinä itse sekä ihmiset ympärilläsi. Ihmisten arvo on korvaamaton ja pelkästään tasetta tuijottamalla heidän arvonsa ja merkityksensä jää helposti huomaamatta. Tekijät ovat kuitenkin ne, jotka mahdollistavat yrityksemme luvut. Tarvitsemme työelämään yksilötasolla lisää kykyä ottaa vastuu omasta toiminnasta, taitoa johtaa itseämme ja sitä kautta muita. Näin rakennamme tekijän tasetta vahvemmaksi.

Otsikoita:
• Parempia päätöksiä – mikä on toimintamme perusta?
• Energiansäästötalkoot – mitä kohti olemme menossa?
• Sisu on lihas – tekijät tarvitsevat toistoja.
• Tapa egosi – uskalla johtaa taustalta.
• Negatiivinen tase – tekijöiden on joskus tasapainoiltava.
• Kaikkea ei voi manifestoida – mielemme tarvitsee toimintaa.
• Ylitä rajat – aina ei tarvitse olla paras, mutta omat rahkeemme on ylitettävä

AIHE 2 – YRITTÄJYYS

Miten voimme onnistua yrittäjinä? Yrittäjyys vaatii rohkeutta kokeilla sekä kykyä sietää epävarmuutta ja epäonnistumisia. Tinu haluaakin heittää yrittäjyyden tittelin hetkeksi romukoppaan ja rohkaista siirtymään tekijäksi. Miten tekijöinä johdamme itseämme sekä omaa toimintaamme?

Otsikoita:
• Tekijän tärkeimmät työkalut
• Ymmärrä lukusi - maksimoi tuloksesi.
• Voiko yrittäjä koskaan olla riittävän valmis?

Tinu on räiskyvä ja valovoimainen puhuja, joka ilahduttaa kuulijaa sekä rohkeasti herättää heidät miettimään oman toimintansa vaikutusta yrityksensä menestykseen.

Asiakkaan kommentti: "Puhujana Tinu on selkeä, hauska ja patistaa rohkeasti pohtimaan yksilön omaa vastuuta yrityksen toiminnassa. Kuunnellessani Tinua ymmärsin, että esimerkillä johtaminen on vaikuttavinta ja minun on otettava vastuu itsestäni kaikissa tilanteissa."

Pressikuvat

Tiina Räisänen

Tiina Räisänen

Yrittäjyyden monitaituri

Tavoitteet

Yrittäjyysvalmentajat

Asenne valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2