Timo Nurmi

Timo Nurmi

Tekoäly, data ja automaatio herättävät keskustelua mutta useimmat meistä kokevat etteivät vielä ymmärrä henkilökohtaisella tasolla mistä käytännössä on kysymys.

Uransa teknologian ja viestinnän parissa tehnyt Timo Nurmi osaa kääntää syvällisen ymmärryksen teknologiasta kielelle jota jokainen ymmärtää ja käytännön esimerkeiksi joista on helppo innostua.

Teoreettisen fysiikan ja viestinnän koulutukset saanut Timo Nurmi on työskennellyt tunnettujen kansainvälisten ja suomalaisten yritysten kanssa 14 vuoden ajan ja on sparrannut muun muassa Googlea kahdentoista vuoden ajan. Timo on ollut perustamassa ja johtamassa viestintätoimistoa ja työskentelee tällä hetkellä erityisesti tekoälyn käytännön sovellusten parissa.

Timo haastaa kuulijat vastaamaan kysymykseen 'tiedätkö kuinka tekoäly tulee muuttamaan omaa tai tiimisi työnkuvaa seuraavan kahden vuoden aikana?' Mitä tekoäly, datan uudenlainen hyödyntäminen ja muut työhömme vaikuttavat teknologiat oikeastaan tarkoittavat käytännössä jo nyt? Teknologiat eivät itsessään mullista maailmaa mutta ne mahdollistavat asioiden ajattelun puhtaalta pöydältä ja nykyisten työtapojen ja prosessien uudenlaisen suunnittelun. Tämän takia myös tekoäly on valtava mahdollisuus.

Timo korostaa esityksissään sitä, kuinka tärkeää on, että jokainen työntekijä saa vähintään perustason ymmärryksen tekoälystä. Muuten ei synny uusia innovaatioita vaan pelkoja tulevaisuuden ja työpaikkojen puolesta.

Timo on aktiivinen kouluttaja, puhuja, kirjoittaja ja sparraaja. Häntä pidetään innostavana ja selkeänä esiintyjänä jonka puheenvuorot antavat käytännön eväitä ja inspiraatiota oman työn tueksi. Viimeaikaiset puheenvuorot ovat keränneet positiivisia kommentteja kuten "Erinomainen esiintyjä ja päivän lopetus! Todella mielenkiintoinen sisältö ja hurmaava esiintyjä. Tästä jäi paljon ajatuksia itämään", "Tätä lisää jatkossa, kiitos", "Mahtavan rento ote koulutuksessa. Fiilis tarttui :)", "Oikein hyvä ja osaava. Miellyttävä." sekä "Teoria kytkeytyi hienosti käytäntöön, kiitos!"

Timo ottaa yleisön haltuunsa ja saa nopeasti kiinni kuulijoiden tarpeista. Timo onkin ollut vuosien ajan vakiovieras ajatushautomo Demos Helsingin startup-leirien mentorina: niissä hänen taitonsa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja tiivistää ne yksinkertaisiksi ja kaikille ymmärrettäviksi viesteiksi on tullut tarpeeseen.

Nurmi on viestinnän ammattilaisten ProComin hallituksen jäsen vastuualueenaan tekoäly sekä tulevaisuuden osaamisen kehittäminen.

Yritysmaailman parissa toimimisen lisäksi Timolla on kokemusta myös äidinkielen ja luonnontieteiden opettamisesta Suomessa sekä matematiikan opettamisesta Ghanassa. Samat opit pätevätkin Timon mukaan niin peruskoulussa, johtoryhmissä kuin seminaareissa: asiat on uskallettava yksinkertaistaa niin selkeiksi että lapsikin ne ymmärtää.

Video

Pressikuvat

Timo Nurmi

Timo Nurmi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2