Tomato

Juuri erilaisissa näkemyksissä ja toimintatavoissa piilevät vahvuudet. On oltava valmis kehittymään ja opittava oppimaan, koska yritys ei ole koskaan valmis.

Taiteilijat ja palkitut puhujat

Tomato

Oodi uudistumiselle

Tullakseen nähdyiksi ja kuulluiksi yritysten on uskallettava erottautua ja laittaa itsensä peliin. Epäonnistumisen pelko, kuten itsetunnon puutekin on heitettävä syrjään ja valjastettava mieli rohkeudella sekä riemulla.

Suomen suosituimmat asenteen, rohkeuden ja positiivisuuden puolestapuhujat ovat yhdistäneet voimansa tavoitteenaan nostaa suomalaiset yritykset suosta takaisin kasvun polulle. Nämä kaksi taiteilijaa, palkittua puhujaa ja vaikuttavaa esiintyjää – näyttelijä Tom Pöysti ja muusikko Mato Valtonen, muodostavat yhdessä tragikoomisen parin, jotka ajatuksia ja näkemyksiä törmäyttämällä sekä monimuotoista ilmaisua käyttäen ovat valmiita kaivamaan yritysten vahvuudet esiin ja tuomaan ne näkyville.

Mato ja Tom lähestyvät teemoja positiivisen kyseenalaistamisen sekä ikimuistoisten tarinoiden kautta. Tämän parin elävä kerronta ja ajatusmaailmojen sekä näkemysten avoin kyseenalaistaminen ja risteyttäminen on ennennäkemätön elämys ja kokemus, joka havahduttaa tarkastelemaan omaa toimintaa uudessa valossa.

Juuri erilaisissa näkemyksissä ja toimintatavoissa piilevät vahvuudet yrityksissäkin. Tarvitaan vain uskallusta laittaa itsensä likoon, kykyä tuoda ideat esiin sekä innostaa rohkeutta heittäytyä tuntemattomaan ja uskoa itseensä sekä tekemiseensä. On oltava valmis kehittymään ja opittava oppimaan, koska yritys ei ole koskaan valmis. Kehitys vaatii muutoksia ja uudistumista jatkuvalla syötöllä.

Madon ja Tomin YL-neuvottelut –yrityksille keskittyy yllyttämään, yllättämään ja ylittämään niin koko organisaation kuin yksilöiden odotuksia, ajatuksia, kykyjä ja toimintaa. Jokaisen lahjakkuudet kaivetaan käyttöön ja tekemisen merkityksellisyys alleviivataan kaikkien alitajuntaan.

Yrityksen alttiiksi panemisen aakkoset rohkaisee olemaan piiloutumatta ennakkoluulojen ja logon taakse. H2H – ajattelu on tullut jäädäkseen. Maailmassa kaikki lähtee ihmisestä, tehdään ihmisenä ja toiselle ihmiselle. Toisen kunnioittaminen ja arvostaminen, ideoiden ruokkiminen ja jakaminen sekä avoin toisen sekä itsensä kehuminen ja saavutuksista riemuitseminen on tullut jäädäkseen On uskallettava olla aidosti mitä on, erottauduttava ja laitettava kaikki peliin.

Madon ja Tomin Tomaton tatami sparraa valmentautumiseen, syöttöön ja iskuun. Kun saa mahdollisuuden, se on käytettävä ja astuttava rohkeasti esiin. Nämä esiintymisen ammattilaiset ammentavat omakohtaisista tarinoistaan oppeja siihen kuinka haastaa itseään aina pidemmälle, valmentautua, ennakoida ja olla valmiina lunastamaan lupaukset ja ylittämään odotukset.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Tomato

Tomato

Valtakunnan viihdyttäjät

Tavoitteet

Vuorovaikutusvalmennus

Tiimityönvalmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2