Tomi Hilvo

Tomi Hilvo

Johda kemiaa – johdat ilmapiiriä, energiaa, ja tuloksen tekoa

Tomi Hilvo on headhunter, tietokirjailija, ja YLE:n Aamu-TV:n vakiovieras. Hänen pitkä ja kansainvälinen kokemuksensa kattaa johtamisen, kulttuurinjohtamisen, liiketoiminnan kansainvälistämisen ja B2B-myynnin johtamisen & kehittämisen.

Tuoreimpana kokonaisuutena Tomi Hilvo on yhdistänyt 25-vuoden johtamiskokemuksensa moderniin ymmärrykseen neurokemiasta, kuitenkin hyvin kansantajuisella tasolla. Tässä konseptissa tavoitteena on luoda esihenkilöille ja tiimeille kyvykkyys ymmärtää ja johtaa tiiminsä kemiaa täysin uudesta, kuitenkin tarttuvasta ja käytännönläheisestä näkökulmasta. Tomin näkemys on, että hyvä tiimikemia on sekä esihenkilöiden että koko tiimin vastuulla, mutta siihen tarvitaan innostava, ymmärrystä lisäävä viitekehys ja käsitteistö, sekä tiimille luontevat kehityksen tavat. Tavoitteena on hyvinvoiva, sitoutunut, energinen, ja hyvää tulosta tekevä tiimi, myös hybridi- ja etätyön aikakaudella.

Tomi Hilvo on yli 25-vuotisen uransa aikana johtanut useaa alansa edelläkävijäyritystä ja markkinan uudistajaa. Ura sisältää mm. opettajana toimimisen Kaliforniassa, mediatoimistoalan disruption Toinen Helsinki Oy:n johdossa, palvelubisneksen kansainvälistämisen Management Events -yhtiön toimitusjohtajana, sekä aktiivisen toiminnan sijoittajana ja hallituksissa. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Tomi oli kasvattamassa kansainvälistä SaaS-liiketoimintaa Howspace Oy:n Global Sales Directorin tehtävässä. Yrittäjänä Tomi toimii InHunt Groupin tiimissä headhunterina, edesauttaa kestävän liiketoiminnan kasvua, sekä mahdollistaa tiimien kemian kehitystä, jotta tiimit voisivat hyvin ja tekisivät hyvää tulosta. Koulutukseltaan Hilvo on yhteiskuntatieteen maisteri.

Tomi Hilvolla on harvinaisen monipuolinen kokemus siinä, kuinka hyvin johdettu kulttuuri mahdollistaa tiimin menestyksen lisäksi yksilöiden kasvun ja kehittymisen. Radio Cityn musiikkipäällikkönä 25-vuotiaana vahvan näkemyksen omaavien lahjakkuuksien johtaminen oli ensimmäinen merkittävä haaste. Toimiessaan opettajana Fairmont Private School –nimisessä koulussa Kalifornian Anaheimissa Tomi sai nähdä ja kokea millainen potentiaali oli heissä, jotka myöhemmin pääsivät Ivy League yliopistoihin ja sitä kautta maailman tason osaajiksi ja yrittäjiksi. Management Eventsin toimitusjohtajana haasteena oli johtajuuden ja yrityskulttuurin laatu ja sitä kautta saavutettu kasvu kymmenessä Euroopan markkinassa sekä Aasiassa. Nykyään Tomi toimii mm. Portugalissa sijaitsevan Four Seasons Fairways -nimisen resortin hallituksen jäsenenä sekä strategia- ja markkinointikomitean puheenjohtajana. Vuonna 2023 Tomi kirjoitti yhdessä Mika D. Rubanovitschin kanssa kirjan Kestävä myynti ja johtaminen, joka julkaistiin myös globaalisti nimellä Sustainable sales and leadership: How to do it The Nordic Way.

Entisenä radioalan ammattilaisena Tomilla on vankka esiintymiskokemus. Tuhansien tuntien suorat radiolähetykset ovat tuoneet Tomille kyvyn olla aidosti läsnä, tilanteessa kuin tilanteessa. Tämän lisäksi Tomi on puhunut yritysjohtajille myynnin, markkinoinnin ja johtamisen teemoista lukuisilla kansainvälisillä areenoilla. Luennoitsijana Tomi on innostava, ajatuksia herättävä, vahvasti läsnä ja mielellään jakaa tarinoita monipuolisesta kokemustaustastaan.

Aiheet esimerkiksi

  • Tiimikemian kehittäminen ja johtaminen
  • Kestävän liiketoiminnan kasvu ja johtaminen
  • Liiketoiminnan kansainvälistäminen
  • Yrityskulttuurin johtaminen

Pressikuvat

Tomi Hilvo

Tomi Hilvo

Headhunter

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2