Tomi Pyyhtiä

Tietokirjailija

Tomi Pyyhtiä

Menestynyt start-up yrittäjä, liiketoiminnan konkari isoista yrityksistä

Tomi Pyyhtiä on menestynyt myynnin ja markkinoinnin ex-johtaja isoista yrityksistä kuten Kesko, RAY ja SOK. Hän on myös menestynyt start-up yrittäjä. Pyyhtiä myi perustamansa yrityksen Henrico Digitalin yrityskaupalla osaksi StaffPoint-konsernia.

Nykyään Henrico on yksi isoin digialan osaajien rekrytointitoimisto pohjoismaissa noin 2 miljoonan euron liikevaihdollaan. Henrico kasvatettiin nollista, ilman mitään sijoittajien rahaa tai valtion tukirahoja, keskellä koronakriisiä, puhtaasti vahvalla omalla myynnillään.

Nyt Pyyhtiä kipparoi toista perustamaansa startupia Fife Sales Agencya, joka auttaa hienoja asiakkaitaan kokonaisvaltaisilla myyntipalveluillaan. Myös Fife on kasvatettu keskellä talouskriisiä, puhtaasti omalla vahvalla myynnillään bootstrapaten.

Pyyhtiä on tunnettu pelirohkeasta ja ketterästä lähestymistavastaan johtamisen ja myynnin tekemisessä, aina strategisesta visioinnista kädet savessa hands-on myynnin tekemiseen. Hän osaa modernit liiketoiminnan menetelmät, sekä taitaa tehokkaasti myynnin salat. Hänen moderni johtamistyylinsä on johtaa ihmisiä edestä, omaa esimerkkiään näyttäen.

Pyyhtiä herättelee kuulijoita suoraviivaisella ja selkokielisillä esimerkeillä, ja antaa runsaita eväitä liiketoiminnassa menestymiseen, start-up yrityksien perustamiseen ja skaalaamiseen, tai tehokkaan myynnin nostamiseen vahvalla kasvu-uralle isoissa yrityksissä. Myös vahvat ja toimivat mallit modernissa johtamisessa ovat mukana Pyyhtiän työkalupakissa.

Harrastuksena Pyyhtiä toimii intohimoisena tietokirjailijana. Hänen viides tietokirjansa "Vihaan Myyntiä!" on kirjoitettu yhdessä Alf Rehnin ja Tero Ojanperän kanssa, ja se on yksi myydyin tietokirja Suomessa keväällä 2023.

Luentoaiheita mm:

  • Pelirohkea liiketoiminnan kasvattaminen menestykkäästi, keskellä talouden taantumaa
  • Miten johdat asenteella ja tunteella joukkojasi edestä
  • Start-Up yrityksen perustaminen, skaalaaminen ja myyminen
  • Onnistuneen myynnin strategiat ja taktiikat isoihin yrityksiin
  • Miten rakennat maailmanluokan myyntikoneiston
  • Asenne, sisäinen motivaatio ja nälän tunne – tiesi menestykseen
  • Modernin johtamisen työkalupakki – ja sen käyttöönotto

Pyyhtiän luennointikielet ovat suomi ja englanti.

Pressikuvat

Tomi Pyyhtiä

Tomi Pyyhtiä

Tietokirjailija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2