Toni Piispanen

Muutosten takana on aina ihminen.

Toni Piispanen

Työyhteisön pärjääminen muutoksissa, sisu, rohkeus, asenne – periksi ei anneta!

Toni Piispanen on yksi Suomen valovoimaisimmista huippu-urheilijoista. Hän on maailmanmestari, euroopanmestari ja Lontoon paralympialaisten kultamitalisti 100m pyörätuolikelauksessa.

Toni Piispanen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja on mukana monessa liikuntahallintoa palvelevissa tehtävissä. Hänen ehdoton vahvuus on taito yhdistää huikea tarinansa ja osaamisensa organisaatioiden ja työntekijöiden arkipäivään. Toni sopii puhujaksi niin suurille lavoille kuin intiimeihin tilaisuuksiin. Luennon sisältö muokkautuu sulavasti asiakastapahtumiin, johtoryhmän strategiapäivään, henkilökunnan kick-offiin tai isoon yleisötapahtumaan. Toni on saanut loistavat palautteet kaikilta kohderyhmiltä. Hän on puhunut kymmenen hengen tiimipäivissä ja täyteen buukatussa 1500 hengen liikuntahallissa. Toni räätälöi puheenvuoronsa sisällön aina kohderyhmälle sopivaksi.

Matka huipulle on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Vuoden 2013 Suomen Urheilugaalassa Periksi ei anneta –pystillä ja samana vuonna valtakunnallisen Vuoden Rehtinä urheilijana palkitun puhujan avainsanoja ovat peräänantamattomuus, suomalainen sisu ja rohkeus. Toni kuljettaa kuulijansa pohtimaan omaa suhtautumistaan elämän muutosten.

Toni Piispanen yhdistää luennoillaan tosielämän tarinaansa, punnittua tietoa ja avointa ajattelua. Toni käyttää sykähdyttävällä tavalla harvinaislaatuista luentomateriaaliaan ja näistä syntyy ajatuksia herättävä, elämän haasteita suhteuttava synteesi, jota hänen luennoille osallistuvat voivat käyttää hyödykseen työssään ja elämässään. Luennot sopivat monenlaiselle kohderyhmälle ja niin pienelle kuin isolle kuulijaporukalle.

Aiheet esimerkiksi

  • Muutokset, haasteet ja niiden sietäminen
  • Tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen
  • Uskallus ja periksiantamattomuus organisaatioiden ja yksilöiden kehityksessä
  • Ihmisen resilienssi

Video

Pressikuvat

Toni Piispanen

Toni Piispanen

Paralympialaisten kultamitalisti

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2