Tuomo Meretniemi
Valokuvaaja: Nina Kaverinen

Tuomo Meretniemi

Kannustavan johtamisen kouluttaja

Tuomo Meretniemi on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran matkailualalla matkaoppaasta toimitusjohtajaksi. Tuomolla on pitkä hands on -kokemus kriisijohtamisesta alalla, joka on ollut täydellisen myllerryksen kohteena viimeisen 10 vuoden ajan. Hän toimi Aurinkomatkat Groupin toimitusjohtajana kevääseen 2014 asti. Hän on vienyt läpi useita uudelleenorganisointi- ja integraatiohankkeita. Muutostilanteiden avoin ja inhimillinen käsittelytapa on Tuomon suuria vahvuuksia. Hän on verkkokaupan pioneeri ja ollut rakentamassa matkailualalle monia innovatiivisia digitaalisia palveluita sekä perustanut yhtiön sisäisen start-up labin.

Hän on kriisijohtamisen rautainen ammattilainen. Liiketoiminnallisten kriisien ja muutostilanteiden johtamisen lisäksi hänellä todennäköisesti Suomen yritysmaailman kattavin kokemus äkillisten ja rajujen kriisitilanteiden johtamisesta mm. matkailualaa rajusti koskettaneet 9/11 terrori-isku 2001, SARS 2003, Kaakkois-Aasian tsunami paikan päällä Thaimaassa 2004, Malagan kohtalokas bussionnettomuus 2008, tuhkakriisi 2010, sekä ja useat suomalaisten evakuoinnit mm. Tunisiasta ja Egyptistä 2011. Tuomo on inspiroiva esiintyjä, joka kertoo osin rajuihinkin omakohtaisiin kokemuksiin pohjautuvien esimerkkien kautta kriisi- ja muutostilanteiden positiivisesta voimasta.

Tuomon kirja "Pelolla johtaminen on perseestä" käsittelee tosielämän tilanteita suomalaisesta työelämästä antaen työkaluja innostavaan ja tuottavaan johtajuuteen.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:
- Mitä tehdä, kun toimialan olemassaolon merkitys on keksittävä uudelleen
- Oman liiketoiminnan peruspilarit pitää uskaltaa kyseenalaistaa
- Kuinka saada ihmiset toimimaan arjessa yhtä hyvin kuin kriisitilanteessa

Pressikuvat

Tuomo Meretniemi

Tuomo Meretniemi

Valokuvaaja: Nina Kaverinen

Vaikuttavat omakohtaiset tarinat

Liiketoiminnan valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2