Tuukka Temonen

Tuukka Temonen

Rohkaiseva tarina - punkkarin unelmasta totta.

Tuukka on kysytty puhuja nuorten aikuisten tilaisuuksissa. Hän innostaa puheellaan nuoria kokeilemaan rohkeasti omia siipiään ja tarttumaan suotuisiin sattumiin, joiden avulla voi rakentaa omaa menestystään.

Tuukan omakohtainen tarina Heinolalaisesta punkkarista palkituksi ohjaajaksi on vaikuttava. Hän painottaa puheessaan rohkeutta ja uskallusta tarttua mahdollisuuksiin sekä oman unelmansa seuraamista ja tavoitetta kohti kulkemista.

Tuukka suhtautuu intohimoisesti filmaamiseen, lahjakkuuteen ja ennenkaikkea vaikuttamiseen. Hänen mielestään jokainen tarvitsee oman äänen, jonka avulla ihminen voi loistaa. Jokainen meistä osaa jotain. Tuukan tarina on klassinen, nousu rumasta rokkariankanpoikasesta arvostetuksi tekijäksi. Hän kulkee sulavasti niin Afganistanista Sakari Tammisen toimistoon kuin maatilaltaan Tarja Halosen kuvaajaksi YK:n yleiskokoukseen. Oman lisänsä hänen esiintymiseen tuo hänen työkokemuksensa kolmansissa maissa ja maailman kriisipesäkkeissä kuten Haitilla, Palestiinassa ja Kongossa. Tuukan värikäs elämä ja hänen valloittava, humoristinen tapansa kertoa siitä ei jätä kuulijoita kylmäksi.

Tuukka teki kolmetoista vuotta uraa yhdessä Suomen suosituimmista bändeistä, Apulannassa. Bändistä säästetyt rahat hän käytti musiikkivideoiden tekemiseen sillä ajatuksella, että filmaamisesta tulee hänen ammattinsa bändin jälkeen.

Tuukalla on kokemusta monelta eri osa-alueelta. Hän on ollut mukana esimerksiksi tv-ohjelmissa Diili ja The McCoys show. Tuukka on ohjannut esimerkiksi kaksi yhteisvastuudokumenttia Mosambik ja Nuorten yksinäisyys sekä Rouva Presidentti, Afganistan ja Jörn Donner: Afrikan omistajat. Lisäksi hän on ohjannut lukuisia yritysfilmejä, kuten Valion reseptivideot sekä erilaisia mainoksia. Tuukan esikoisohjaus valkokankaalle oli Sauli Niinistön vuoden 2012 presidentinvaalikampanjan kampanjatyöntekijöiden työtä seuraava dokumenttielokuva Presidentintekijät. Sittemmin Tuukka tunnetaan Teit meistä kauniin -elokuvan (2016) ohjauksesta. Tällä hetkellä hän työstää Valmentaja -elokuvaa, joka saa ensi-iltansa syksyllä 2018.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:

  • Unelmien toteuttaminen
  • Yrittäjyys
  • Musiikkiteollisuus ja -videot, bändien brändääminen, televisio, verkkofilmit

Video

Pressikuvat

Tuukka Temonen

Tuukka Temonen

Valokuvaaja: Lars Johnson

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2