Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Etätyön ja etäjohtamisen edelläkävijä

Ulla Vilkman on modernin työn ja johtamisen kehittäjä, monipaikkaisen työn asiantuntija ja tietokirjailija. Hän on kehittänyt yritysten osaamista johtaa ja tehdä yhteistyötä hybridityössä jo vuodesta 2015 lähtien.

Ulla Vilkman onkin ensimmäisiä etäjohtamisen ja etätyön parissa työskennelleitä asiantuntijoita Suomessa sekä ensimmäinen aiheesta kokonaisen kirjan kirjoittanut tietokirjailija. Kokemusta on kertynyt niin julkiselta sektorilta kuin yksityisistä perheyrityksistä pörssiyhtiöihin. Työuransa aikana Ulla on valmentanut, kouluttanut ja toteuttanut erilaisia kehittämisprojekteja työyhteisöissä. Hän on aiemmin toiminut markkinoinnin, myynnin ja osaamisen kehittämisen parissa sekä yrittäjänä yli 15 vuotta.

Asiantuntijatyön ohella Ulla Vilkman johtaa asiantuntijatiimiä, jonka missiona on auttaa organisaatioita löytämään monipaikkaisuuden hyödyt sekä auttaa johtajia ja tiimejä menestymään etä- ja hybridityössä. Ulla Vilkman on kirjoittanut kolme tietokirjaa ja muita julkaisuja johtamisesta, etätyöstä ja monipaikkaisesta työstä. Uusin tietokirja antaa eväitä nostaa hybridityö seuraavalle tasolle.

Pitkä kokemus niin johdon kuin henkilöstön valmennuksista ja puheenvuoroista eri toimialoilla antaa eväitä räätälöidä puheenvuorot kuulijakunnalle sopivaksi. Ulla on oivalluttanut johtoryhmiä näkemään etätyön ja monipaikkaisuuden edellytykset organisaation johtamiselle, valmentanut tuhansia lähijohtajia inhimillisen johtamisen käytäntöihin sekä toteuttanut lukuisia henkilöstövalmennuksia etätyöstä, itsensä johtamisesta, työhyvinvoinnista ja yhteistyöstä.

Keynote-puhujana Ulla Vilkman on energinen ja saa kiitosta käytännönläheisestä, konkreettisesta ja vuorovaikutteisesta otteestaan. Puheenvuoroissa yhdistyy tutkittu tieto käytäntöön sekä esimerkkeihin eri toimialoilta.

Aiheet esimerkiksi

  • Näin menestyt monipaikkaisessa työssä – nosta hybridityö seuraavalle tasolle
  • Mikä muuttuu etätyössä – näkökulmia työelämän muutokseen ja miten se vaikuttaa työn aika- ja paikkasidonnaisuuteen
  • Yhteisöllisyyden johtaminen hybridityössä – miten säilyttää yhteishenki ja yrityskulttuuri etätyöstä huolimatta?
  • Aktiivinen työkaveruus ja tuloksellinen yhteistyö
  • Hyvän etäjohtamisen kulmakivet – miten etäisyys vaikuttaa johtamiseen, perusasiat kuntoon
  • Itsensä johtamisen uudet näkökulmat etätyössä

Pressikuvat

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Modernin työn asiantuntija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2