Vesa Kivinen

Hyödyntämällä Web3 teknologioita suomalaiset yritykset voivat löytää oikopolun tulevassa luovuuden renessanssissa.

Web3 pioneeri, luovuuskouluttaja

Vesa Kivinen

Luovuuden uusi renessanssi, taidesijoittaminen, Web3:n hyödyntäminen yrityksissä

VESA on moninkertaisesti palkittu digitaalisen taiteen pioneeri 15 vuoden kokemuksella. Hän oli osa viiden ensimmäisen taiteilijan ryhmää, joka alkoi luoda krypto-taidetta ja NFT-töitä vuonna 2017.

VESAa pidetään johtavana Web3 taiteilijana ja hän voitti vuoden NFT-taiteilijan palkinnon AIBC Summitilta (2023), Web3-taiteilijoiden palkinnon L'Officiel Arabialta ja Maailman NFT-taiteilijapalkinnon Etelä-Korean valtiolta (molemmat 2022). Hänen viimeisin museonäyttelynsä oli Museum of the Futuressa, Dubaissa.

Vuonna 2013 hänen digitaalinen taideprojektinsa näyttelijä Veena Malikin kanssa tavoitti noin 300 miljoonaa ihmistä ja sai arvostelijoiden ylistystä. Hän on myös perustanut VESA Digital LLC -yhtiön Dubaissa, joka keskittyy kokonaisvaltaisiin fyysisiin ja digitaalisiin taidekokemuksiin. VESA työskentelee tällä hetkellä "The Great Hack" -Netflix-dokumentin tähti Brittany Kaiserin kanssa web3-taideprojektin parissa. Hänen keräilijöihinsä kuuluu sijoitusrahastoja, pörssejä, toimitusjohtajia ja vaikuttajia. Heidän joukossaan ovat Charles Hoskinson, Charlie Lee, Dr. Marwan Al Zarouni, H.E. Amna Fikri, Mondoir, Saeed Al Darmaki, Colborn, Tone Vays, Coach K, Willy Woo ja monet muut.

VESA tunnetaan inspiroivana puhujana niin yrityksissä kuin Web3 tapahtumissakin. Rohkeus ja isojen yhteiskunnallisten kokonaiskuvien maalaaminen ovat pohjana kestävälle inspiraatiolle. Meidän ei useinkaan tarvitse puhua tulevaisuudesta, vaan tehokkaampaa on päivittää vanhentuneet käsityksemme nykypäivään saadaksemme aikaan tarttuvaa muutosta ja kasvua.

Erotuksena moniin muihin puhujiin, VESA voi hyödyntää fyysisiä ja digitaalisia teoksiaan tarinankerronnassa. Puheen yhteyteen on mahdollista rakentaa myös aihetta tukeva performanssi tai taidenäyttely, mikä nostaa tapahtuman mieleenpainuvuuden uudelle tasolle.

Video

Pressikuvat

Vesa Kivinen

Vesa Kivinen

Taiteilija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2