Virve Arvola

Virve Arvola

Virve Arvola on luova ja monipuolinen visuaalisen markkinoinnin asiantuntija, jonka yritys Skissi auttaa kaupan toimijoita löytämään täyden potentiaalinsa muuttuvassa myynnin kentässä. Myymälätyöskentelyn ja strategisen tilasuunnittelun lisäksi Arvola luennoi tulevaisuuden kivijalkamyymälästä, estetiikan lainalaisuuksista ja väriviestinnästä yrittäjille ja kauppiaille, ja tarjoaa konsultaatiopalveluja yritysten edustajille. Visualistiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana sekä kansainvälisen British Display Societyn jäsenenä Arvola on alansa muutoksien ja uusien innovaatioiden näköalapaikalla.

Vankka kokemus kaupanalalla sekä monipuolinen asiakaskunta pienistä putiikeista isoihin teollisiin yrityksiin tarjoavat laajan näköalan kaupan alan kenttään ja sen haasteisiin. Syvällinen ymmärrys ajan ilmiöistä ja suunnasta antaa valmiuden tarjota uusia luovia ratkaisuja myymälän kaupallisen potentiaalin hyödyntämiseen ja myymälähaasteisiin.

Tulevaisuuden kivijalkamyymälä

Puheenvuorossa käsitellään ostokäyttäytymisen muutosta ja tulevaisuuden näkymiä myymäläympäristössä. Maailma ympärillämme muuttuu nopeasti. On kuitenkin yksi asia, joka ei muutu. Voimme kokea maailman ympärillämme vain aistiemme kautta. Tulevaisuuden myymälään tullaan kokemaan, ei hakemaan. Miten entistä vahvempi elämys aisteille luodaan niin, että sillä on myös kaupallinen agenda?

Kaupalliset trendit

Trendien vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen, yritysten visuaalisen viestinnän kuvastoon ja palveluvalikoimaan. Puheenvuorossa käsitellään neljä tärkeintä ja ajankohtaisinta trenditeemaa, case-esimerkit maailmalta sekä käytännönläheisiä ideoita trendien hyödyntämiseen kaupallisella tasolla ja visuaalisessa viestinnässä.

Väreillä voimaa viestintään

Mustavalkoisessa maailmassa kukaan ei osta mitään. Puheenvuorossa syvennytään väriopin teoriaan ja sen kaupalliseen hyödyntämiseen myymälässä ja markkinointiviestinnässä. Väriopin lisäksi käydään läpi värien psykologiset merkitykset ja niiden vaikutus kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Opit hyödyntämään värejä tilasuunnittelussa, näyteikkunamainonnassa ja digitaalisten kanavien viestinnän suunnittelussa.

Luovan alan yrittäjyys

Yrittäjyys on seikkailu - kuinka sukeltaa mukaan? Käydään läpi tärkeimmät teesit liittyen omien vahvuuksien tunnistamiseen, ammattitaidon kehittämiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Tärkein voimavara yrittäjyydessä on rohkeus. Luento tähtää sen kasvattamiseen.

Pressikuvat

Virve Arvola

Virve Arvola

Myyntivalmennus

Palvelumuotoilu

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2