Wenla Väärälä

Markkinointiratkaisujen konseptoija

Wenla Väärälä

Omannäköisen elämän rakentamisen, rohkeuden ja uteliaisuuden puolestapuhuja.

Wenla Väärälä on vuoden 2023 Diili-kilpailussa menestynyt yrittäjä, sisällöntuottaja ja markkinointiratkaisujen konseptoija. Hän on tunnettu niistä kuuluisista energioista, mitä on vaikka muille jakaa.

Wenla Väärälä on opiskellut energiatekniikan diplomi-insinööriksi mutta löytänyt itsensä työskentelemästä IT-alalla myynnin ja markkinoinnin parissa ja sittemmin avaamassa uraa myös esiintyjänä sekä tuottajana luova viitta harteillaan. Wenla alleviivaa omannäköisen elämän etsimisen tärkeyttä, rohkeutta kokeilla uusia haasteita ja loputonta uteliaisuutta elämälle. Tällä tavalla hänkin on tehnyt muutokset urasuuntaansa, eikä jäänyt muiden odotuksiin makaamaan. Wenla on erittäin mahdollisuusorientoitunut henkilö ja näkee ympärillään usein vain aukinaisia ovia, joiden takaa löytyy mahdollisuuksia kehittyä ja kokea elämää. Mokaamisen pelkääminen ei kuulu tämän naisen työkalupakkiin.

Wenla Väärälän perustemperamentti on vilkas, hän on extrovertti ja aktiivinen. Hänelle kova työnteko on ominainen tapa, samoin kuin tavoitteellinen liikunta ja muut harrastukset. Tämän kaiken lisäksi Wenla on äiti, hän asuu kahdestaan 3-vuotiaan poikansa kanssa Helsingissä. Ajan saa riittämään kaikkeen, kun priorisoi, aikatauluttaa ja joustaa. Wenla on asunut kesän retkeilyautossa poikansa kanssa, viettänyt talvet lapissa lumilautaillen pikkupoika mukana ja reppureissanut etelä-Euroopassa lapsi mukana. Wenla haluaa elää unelmaansa, eikä unelmoida elämäänsä.

Wenla Väärälä on rohkea ja samaistuttava puhuja, joka uskaltaa puhua omista mokistaan sekä kertoa esimerkkien avulla miten kuka tahansa voi tehdä mokaamisesta voimavaran ja luoda mokaamisista tavan kehittyä. Yleisön palaute tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen oli Wenlaa ylistävää.

— Jan Porema, Tapahtumatuottaja / Area Sales Manager

Wenla ottaa tilan haltuun tunteita herättävällä esiintymisellään, jossa on sopivassa suhteessa huumoria ja vakavuutta. Hän on taitava tarinankertoja, joka luo aidon yhteyden yleisöön.

— Emma Duah, Metropolia

Wenla kävi puhumassa meille teekkareille Tampereen yliopistolla oman suunnan löytämisestä ja mokaamisen hienoudesta. Tilaisuus oli mukavan keskusteleva, ja Wenla onnistui kivasti valamaan opiskelijoihin uskoa esimerkiksi siitä, että kyllä kaikki lopulta järjestyy. Itse puhe puhututti opiskelijoita myös sen jälkeen, ja Wenlan setti olikin hyvä keskustelunavaus aiheesta!

Aiheet esimerkiksi

  • Mokaamisen hienous
  • Rohkeus ja omannäköisen elämän rakentaminen
  • Ne kuuluisat energiat, älä pienennä itseäsi
  • Vilkkaan ja aktiivisen mielen kanssa eläminen, hyödyt ja haitat sekä työkalut mielen hallintaan

Pressikuvat

Wenla Väärälä

Wenla Väärälä

Sisällöntuottaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2