Paul Svensson
Paul Svensson är en av Sveriges stjärnkockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för toppkrogar som Bon Llock och F12. Han har även utmärkt sig med en femte plats i 2003 års kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon, där de bästa kockarna träffas i tävlan för att utse de främsta matlagarna i världen. Paul har även figurerat som TV-kock för såväl finska som svensk TV. Paul Svensson arbetar även som professionell utbildare och föreläsare inom restaurangnäringen och för köksutvecklingen. Hans ämnen är mat, gastronomi, matfilosofi och trender, helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen, tävlingsmatlagning, att våga gå sin egen väg, dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare, teambuilding, ledare eller chef, matvanor 2009 - var är vi på väg? ”Matakuten” reflektioner gällande barnens skolmat och framtid.
Paul Svenssons styrka ligger i att han alltid stått kvar på golvet i alla olika verksamheter oavsett position eller uppdrag, vilket har gett honom en insikt i det värdefulla att bygga ett team som är mångfasetterat.