Jarno Limnéll

Turvallisuus on johtamiskysymys

Jarno Limnéll

Jarno Limnéll on turvallisuus-asioiden tunnetuimpia nimiä niin Suomessa kuin Euroopassa. Hän on työskennellyt turvallisuusasioiden ja johtamisen parissa yli 20 vuotta – niin upseerina puolustusvoimissa, johtotehtävissä liike-elämässä sekä professorina akateemisessa maailmassa. Tällä hetkellä Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä dosentti kolmessa muussa suomalaisessa yliopistossa. Liike-elämässä hän työskentelee johtotehtävässä sekä usean yrityksen hallituksen jäsenenä. Jarno on myös hallituksen jäsen useissa järjestöissä, kuten Suomen Atlantti-seurassa. Hän kirjoittaa sekä suomalaisiin että kansainvälisiin julkaisuihin aktiivisesti, niin tieteellisiä artikkeleita kuin blogi-kirjoituksia (kuten Iltalehdessä) – ja lähes kaikkea näiden väliltä. Jarno on kirjoittanut useita turvallisuuteen liittyviä kirjoja, ja seuraava kirja "Uhkakuvat" ilmestyy syyskuussa, jonka Jarno kirjoittaa yhdessä ministeri Jaakko Iloniemen kanssa.

Jarno on hyvin kysytty puhuja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Koulutukseltaan Jarno on sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri (majuri evp.). Jarno on valittu mm. vuoden IT-vaikuttajaksi Suomessa sekä vuoden turvallisuustutkijaksi Suomessa.

Jarnon luentojen teemoja ovat:

Turvallisuus. Niin todellisuutena kuin tunteena. Niin fyysisenä kuin digitaalisena turvallisuutena. Niin arjen turvallisuutta kuin maailmanpolitiikkaa. Niin sotilaallista kovaa turvallisuutta kuin sosiaalisen median algoritmien kasvavaa valtaa. Jarno tunnetaan hyvin laajasta asiantuntemuksestaan turvallisuus-asioissa, ja hänellä on kyky kertoa havainnollisesti vaikeista ja monimutkaisista turvallisuuden ilmiöistä sekä tavallisille ihmisille että yhteiskunnan päättäjille.
Turvallisuuden ja teknologian johtaminen. Jarnon mielestä asiat kehittyvät kahdella tapaa – joko kriisin tai johtajuuden kautta. Ilman johtajuutta, jäljelle jää kriisi. Siksi nyky-yhteiskunnassa on korostettava kiihtyvän teknologian kehityksessä ja turvallisuudesta huolehdittaessa johtajuutta. Jarno on tämän alan johtavia tutkijoita Suomessa ja hänellä on myös vahva käytännön kokemus. Jarno korostaa tämän päivän johtamisessa ja turvallisuudessa viestinnän tärkeyttä.
Teknologia – sen vaikutukset ihmisiin, liike-elämään ja yhteiskuntiin. Kun ihmiskunta kehittää tällä hetkellä nopeammin ja radikaalimmin teknologiaa kuin koskaan aikaisemmin, tulevat tämän kehityksen vaikutukset olemaan hyvin merkittäviä sekä meidän jokaisen elämässä ja jopa ihmiskunnassa. Keskeinen kysymys Jarnolla tässä kehityksessä on, että miten ihmiset ja ihmisten osaaminen pysyvät tässä kehityksessä mukana? Miten huolehditaan luottamuksesta teknologian kehityksessä. kaikkein tärkeimmät tulevaisuuden teknologian kehityksessä ovat Jarnon mielestä kuitenkin eettisiä. Mutta miten meille ihmisille opetetaan oikeita eettisiä ja moraalisia valintoja kehittäessämme teknologiaa?

Video

Pressikuvat

Jarno Limnéll

Jarno Limnéll

Kyberturvallisuuden professori

Tulevaisuusvalmentajat

Johtamisen valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2