Juha Wiskari

Yritysjohtaja, kouluttaja

Juha Wiskari

Ajanhallinnan kouluttaja. Kulttuurimuutoksen toteuttaja

Juha Wiskari on toiminut viimeisen 30 vuoden aikana vuorotellen yrityskonsulttina, kouluttajana ja yritysjohtajana - ja sama tahti jatkuu edelleen. Juha oli esimerkiksi toteuttamassa Suomen Autokatsastus Oy:n legendaarisen kulttuurimuutoksen jo hallintoalamaiskulttuurista palveluyritykseksi jo 1990 luvulla, ja toimi samaan aikaan myös Euroopan suurimman ja Suomen pääkatsastusaseman päällikkönä. Juha on tehnyt töitä yli 300 yritykselle.

Tänään hän johtaa luomaansa Gre@Brains Network verkostoa. Ihmisviisauden ja digitaalisen älykkyyden yhdistävää Gre@Brains Network-verkostoa. Ratkaisu työyhteisöille kohti menestystä – lähtökohtatilanteesta, toimialasta tai organisaation koosta riippumatta – on osallistaa henkilökunta ja tärkeät sidosryhmät nopeasti, haastavasti, kattavasti ja toiminnallisesti yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Muutos on sitten seuraus ei itse asia. Henkilökohtaisella tasolla itsensä johtaminen, kokonaisnäkemys, tavoitteet, POUKAMASSA pohtiminen ja tuloksellinen ajankäyttö kuuluvat Kiireentappoase konseptiin.

Juha on kirjoittanut myös kirjat "Kiireentappoase" (ilmestyi keväällä 2014), "Totuuden hetki – esimiestyö palveluympäristössä" (2009), "Kartta arjen huippusuorituksiin" (2005) ja "Oikotietä arjen huippusuorituksiin" (2003). Uusi kirja "Osallistettavasta osallistujaksi ja uudistajaksi!" ilmestyy syksyllä 2019.

Käytännönläheisyys, positiivinen, vauhdikas mutta myös huumorilla terävä ärsyttäminen monine esimerkkeineen ja tarinoineen elävästä elämästä ovat Juhan esityksien vakiomausteita.

Juhan aiheita ovat esimerkiksi:

  • "Itsensäjohtamisen tavoite" (enemmän aikaan vähemmällä, nopeammin ja paremmin, tehokkaammin ja rohkeammin - sisulla ja intohimolla)!
  • "Mikä oikeasti haaskaa organisaation resursseja ja ihmisten aikaa" (miten kiire tapetaan)
  • "Sekaantumisesta sitoutumiseen, vaikertamisesta vaikuttamiseen" (joukkojen viisaus oikealla osallistavalla johtamisella toiminnaksi).
  • "Leaderment ja manageship" (tukevan johtamisen ja käytännön esimiestyön ajattomat haasteet ja ratkaisut).

Video

Pressikuvat

Juha Wiskari

Juha Wiskari

Ajanhallinnan kouluttaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2