Marja Kihlström
Valokuvaaja: Meeri Koutaniemi

Puhu Muru brändin luoja

Marja Kihlström

Muutoksen tekijä

Marja Kihlström on muutoksen tekijä, Puhu Muru brändin luoja ja erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), joka herättää ihmiset ymmärtämään, miten salaisuudet ja vaietut asiat vaikuttavat meissä. Terapiavastaanotolla hän on päässyt kuulemaan ihmisten syvimmät salaisuudet ja tuntee niiden vaikutukset hyvinvointiin. Miten pelot ohjaavat, jos niiden juurisyitä ei tunne. Miten omat arvot ja asenteet estävät meitä menestymästä. Ja kuinka helppoa, on luulla ettei menneisyys vaikuta meissä vaikka se värjäisi koko elämämme ja vääristäisi maailmamme.

Johtoryhmistä työntekijöihin Marja vie jokaisen syvälle omaan mieleen ja palauttaa sieltä näkemään, miten kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva työntekijä on muutoksen ytimessä. Hän puhuu suoraan oikeilla nimillä, koskettaa, naurattaa ja haastaa jokaisen kuuntelijan läpi ennakkoluulojen. Kun ihmiset voivat hyvin, työyhteisö voi hyvin. Turvallinen työpaikka syntyy tekojen kautta ja Marja osaa avata seksuaalisen häirinnän - ja väkivallankin teeman niin, että asiasta voidaan puhua ja uusia toimintamalleja voidaan alkaa rakentamaan. Niin kauan kun tasa-arvo on vain brändin sanahelinää muutos ei tapahdu, tulevaisuus on muutoksen tekijöiden - sinä olet muutos.

Entisenä maajoukkue koripalloilijana hän on jo nuorena oppinut mielen voiman merkityksen, nuorisotyön ammattilaisena järjestö- ja kuntasektorilla avautui työn merkityksellisyys (yhteisöpedagogi amk). Seksologian täydennyskoulutuksesta hänet headhuntattiin Sexpo Säätiöön jo kesken opintojen ja sieltä hän lähti perustaessaan Puhu Muru brändin. Blogista alkanut ja somessa jatkunut ilmiö @puhumuru on innoittanut nuorista ikäihmisiin. Neljän tietokirjan, viiden tv-ohjelman, viiden oman podcast kauden, kymmenen vuoden terapeutin työn ja lukuisien koulutuksien sekä key note -puheenvuorojen puhujana ollut Marja vangitsee olemuksellaan ja kysyy ne kysymykset, mitä muut eivät uskalla.

Luennot:
• Muutos on sinussa - katse peiliin
• Tunteiden anatomia - lisää ymmärrystä tunteisiin
• Mene kohti, älä vetäydy
• Turvallinen työyhteisö - nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle tai -väkivallalle
• Jokainen on seksuaalikasvattaja - halusit tai et (sosiaali-, terveys- ja kasvatusala)

Teemat:
• Muutosjohtaminen
• Mielen voima
• Työhyvinvointi
• Itseluottamus
• Tunnetaidot - henkilö tasolta työyhteisöön ja asiakas kohtaamisiin
• Seksuaalisuus osana kokonaisvaltaista hyvinvointia
• Turvallinen työyhteisö - stop häirinnälle
• Inspiraatio ja motivaatio
• Nuoret

Upea, rohkea puheenvuoro. Intohimoimen ja valtavasti tietoa sisältävä osallistava luento. Paras näillä päivillä jonka kävin. - SofiaMarja perehtyi hyvin yritykseemme ja toiveisiimme, yleisö oli haltioissan ja hän jäi vielä keskustelemaan yleisön kanssa luennon jälkeenkin. Hän sai ihmiset puhumaan keskenään asioista, mitkä jäävät yleensä puhumatta vaikka ovat tärkeitä. Se on muutos! - EevaMarja menee Suomen TOP -viisi puhujiin heittämällä. Mieletön lavakarisma, tietoa ja tunnetta. Pistää ajattelemaan. - Sanna

Pressikuvat

Marja Kihlström

Marja Kihlström

Seksuaaliterapeutti

Valokuvaaja: Meeri Koutaniemi

Seremoniamestarit

Vaikuttavat omakohtaiset tarinat

Menestyneet yritysjohtajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2