Reidar Wasenius

Tekoälykkäät teknologiat tunkeutuvat työhömme. Miten onnistumme aidosti ihmisinä?

Valokuvaaja: Johannes Terhemaa

IHMISMIELEN & TEKOÄLYN ASIANTUNTIJA

Reidar Wasenius

Aivot & koneäly yhteistyössä, mutta kuka johtaa?

Reidar Waseniuksen esityksissä yhdistyvät kiehtovalla tavalla hänen osaamisensa tietotekniikan, psykologian ja viestinnän alueilla. Hänen humoristiset ja asiantuntevat esityksensä ovat ajatuksia herättäviä ja inspiroivia.

40 vuoden kokemuksellaan Reidar Wasenius kuuluu Suomen parhaimmistoon sekä esiintyjänä, kouluttajana että juontajana. Hänen pääaiheita ovat tekoälyn uudet uhat ja mahdollisuudet, pärjääminen digitalisoituvassa työelämässä, sosiaalisten medioiden ammattimainen hyödyntäminen, valeprofiilit sekä taitava verkostoituminen. Hänen mieliaiheitaan ovat myös aivojen hyvinvointi sekä mielen kyvyt, kuten keskittyminen, stressinhallinta, henkinen joustavuus, luovuus, päätöksentekokyky ja motivoituminen. Kysy lisää erityisesti Aivovenyttelystä ja Aivobicista! Personal Brainerina hän on yli 30 vuoden aikana auttanut tuhansia ihmisiä parantamaan työssä jaksamistaan ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Koulumaailmassa Reidarin mieliteemoja ovat oppilaiden lahjakkuuden vaaliminen, aivoliikunta kouluaineena sekä tulevaisuuden työelämän vaatimukset.

Juontajana ja moderaattorina Reidar Wasenius pitää keskustelun käynnissä niin, että se etenee jouhevasti ja asiantuntijat sekä panelistit saavat ansaitusti loistaa.

Reidarilla on maailman kuunnelluin suomalaisääni. Kuulet sen yllättävän usein puhelimessasi ja aina kun matkustat VR:n junissa. Hän esiintyy kolmikielisenä sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi Reidar voi tuoda kansainväliseen tapahtumaasi lisäväriä saksan, ranskan, espanjan, italian, venäjän, hollannin, latinan ja japanin kielillä.

Aiheet esimerkiksi

  • Tekoälyn uudet uhat ja mahdollisuudet
  • Pärjääminen digitalisoituvassa työelämässä
  • Sosiaalisten medioiden ammattimainen hyödyntäminen
  • Valeprofiilit
  • Taitava verkostoituminen
  • Aivobic

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius

Mielenkykyjen mestari

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2