Ulrika Björkstam

Ei ole niinkään mielekästä pohtia, minkälaisia haasteita kohtaamme, vaan miten me ne kohtaamme.

Valokuvaaja: Mikko Rasila

Ulrika Björkstam

Inhimillisyys, aitous ja läsnäolo

Ulrika Björkstam (VTM) on resilienssiin eli muutoskykyyn erikoistunut ratkaisukeskeinen valmentaja. Hän on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Åbo Akademista.

Ulrika Björkstamin esikoisteoksensa, kriisistä selviytymistä ja post-traumaattista kasvua käsittelevä omaelämäkerrallinen kirja Nouse nyt (WSOY) julkaistiin keväällä 2018. Hän on toiminut suomalaisyritysten konsultoinnin ja valmennuksen parissa vuodesta 2006 lähtien. Vakavasta onnettomuudesta selviytyminen sai Ulrikan perehtymään meissä kaikissa piilevään voimavaraan: resilienssiin. Erilaisten valmentajakoulutusten lisäksi hän on opiskellut mm. työ- ja organisaatiopsykologiaa, sosiaalipsykologiaa sekä skeematerapiaa. Ulrika Björkstam on Suomen ensimmäinen CReC-sertifioitu resilienssivalmentaja. Organisaatioiden ja yksilöiden valmentajana hän on työskennellyt vuodesta 2013.

Ulrikan suositut luennot porautuvat selkeästi jäsennellyllä tavalla resilienssin eli muutoskyvyn ytimeen. Ne auttavat tuomaan resilienssin käsitteen arjen tasolle antaen kuulijoille konkreettisia ajatuksia siitä, kuinka jokainen voi tätä voimavaraa itsessään ja omassa työympäristössään kehittää. Luennot tarjoavat ratkaisukeskeisiä työkaluja oman toiminnan ymmärtämiseen ja muuttamiseen kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ulrikan vahva läsnäolo ja rauhallinen olemus tarjoavat kuulijalle mahdollisuuden pysähtyä näiden tärkeiden teemojen äärelle.

Ulrika Björkstam yhdistää puheenvuoroihinsa ja valmennuksiinsa myös aiemman ammatillisen taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista ja haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta luomme niin yksilötasolla kuin organisaatioissakin.

Ulrika on puhujana todella valovoimainen ja esiintyjänä inspiroiva. Liioittelematta voi sanoa, että hänen puheensa aikana olisi salissa kuulunut nuppineulan putoamisen ääni, niin keskittyneesti yli 200 vierastamme seurasi Ulrikan puheenvuoroa. – Tero Kekki, Partner, Drum Communications Inc.Ulrika puhuu muutoksesta ja suhtautumisesta muutosmatkaan omaan kokemukseen peilaten hyvin jäsennetysti ja uskoa rakentaen. Kuitenkin muistuttaen, että ihmiset voivat omalla ajattelullaan vaikuttaa siihen miten edessä oleviin asioihin itse suhtautuvat. Erinomainen puheenvuoro ELY:n henkilökunnalle. – Petri Knaapinen, ylijohtaja, Uudenmaan ELY-keskusUlrikan kutsumuksena on olla rakentamassa maailmaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena. Ulrika uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka panostavat työntekijöidensä muutoskykyyn ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luennoissaan hän yhdistää tarinoita, tiedettä ja käytännön kokemuksia helposti omaksuttavassa muodossa. Ulrika luennoi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jokaisen puheenvuoron sisältö ja tunnelma muotoillaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Aiheet esimerkiksi

  • Resilienssi mielen voimavarana
  • Resilienssin johtaminen työyhteisössä
  • Resilienssi tulevaisuuden työelämän metataitona
  • Mieli muutoksen keskellä
  • Toivon merkitys selviytymisessä

Pressikuvat

Ulrika Björkstam

Ulrika Björkstam

Resilienssivalmentaja, kirjailija

Valokuvaaja: Mikko Rasila

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2