Kysymyksiä ja vastauksia

En ole aikaisemmin varannut ulkopuolista puhujaa. Miten toimin?

Ei hätää! Useimmat asiakkaistamme tekevät ensimmäisen puhujatilauksensa kauttamme. Autamme mielellämme prosessissa sinun tai yrityksesi toiveiden mukaisesti.

1. Aloitamme aina huolellisella tarvekartoituksella, jotta löytäisimme parhaan ratkaisun tapahtumaasi ajatellen. Sinulla ei tarvitse olla valmista konseptia, autamme sinua ideoinnissa – joustavasti, asiantuntemuksella & aikaa säästäen.

2. Tarjoamme ehdotuksia puhujista ja tarkastamme heidän kalenterin & käytettävyyden. Jokainen tilaisuus on erilainen ja tästä syystä kokonaisuudet räätälöidään aina tarvekartoituksen ja asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

3. Palvelumme takaa, että varaukseen liittyvät toimenpiteet sujuvat sovitusti. Puhuja ja asiakas käyvät yhteisessä suunnittelupalaverissaan läpi toimeksiannon yksityiskohdat, jotta sisältö kohtaa odotukset.

4. Puhuja suorittaa toimeksiannon toiveidenne mukaisesti. Mikäli välitetty henkilö estyy tulemasta sovittuun toimeksiantoon, etsimme korvaavan puhujan paikalle.

5. Palaute on paras tapa oppia ja kehittyä. Keräämme palautteet jokaisesta välitetystä puhujasta ja esiintyjästä. Kartoitamme myös mahdolliset jatkotarpeet.

Mitä palvelumme maksaa?

Meiltä löydät tuhansia luennoitsijoita eri hintaluokissa – palkkiot ovat toimeksiantokohtaisia. Hintaan vaikuttaa muun muassa toivottu paikka, aika, sisältö, toteutus sekä toimeksiantoon vaadittu räätälöinti. Ota yhteyttä ja autamme löytämään budjettiisi sopivan osaajan! Tarjouksen vastaanottaminen ja tarvekartoitus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

En löytänyt etsimääni puhujaa/henkilöä kotisivuilta, miten toimin?

Vain murto-osa edustamistamme henkilöistä löytyy kotisivuiltamme. Mikäli et löytänyt etsimääsi, olethan yhteydessä esimerkiksi chatin kautta, niin saat nopeasti vastauksen etsimäsi henkilön saatavuudesta!

Miksi tehdä puhujavaraus Speakersforumilta?

Me Speakersforumilla löydämme puhujat ja luennoitsijat kaikkiin tilanteisiin yli 20 vuoden kokemuksella. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä, laadukasta puhujasisältöä sekä mahdollistaa merkityksellisiä kokemuksia ja kohtaamisia. Laaja puhujaverkostomme sisältää yli 8000 asiantuntijaa, joiden joukosta löydät eri alojen vaikuttajat, tekijät ja suunnannäyttäjät – niin Suomesta kuin maailmalta. Jokaiseen puhujavaraukseen sisältyy maksuton siirtoturva odottamattomien ja muuttuvien tilanteiden varalta. Pyrimme aina löytämään parhaan yksilöllisen vaihtoehdon toimeksiantokohtaisesti. Palvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa.

Speakersforum on jo vuodesta 2012 kuulunut Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin (AA+ ja AAA). Tämän myötä Speakersforumille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti. Platina –sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat kuuluneet vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna Suomen Vahvimpiin eli vähintään AA+, ja AAA.

Sertifikaatti on näkyvä merkki yrityksen pitkäaikaisesta luotettavuudesta ja taloudellisesta vakavaraisuudesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille päin. Luottoluokituksen pohjana toimivat mm. talous- , tausta-, ja maksutapatiedot, joten korkea luottoluokitus kertoo siitä, että yrityksessä on asiat hoidettu hyvin ja asianmukaisesti.

Mitä tarkoittaa, että kaikissa puhujavarauksissa on siirtoturva?

Speakersforumin sopimusehdot kattavat puhujatoimeksiannon siirtämisen kuuden (6) kuukauden sisällä alkuperäisestä tapahtumapäivämäärästä. Mikäli siis esimerkiksi keväälle suunnitellun tilaisuuden luonne muuttuu teistä riippumattomista syistä, Speakersforumin maksuton siirtoturva oikeuttaa puhujatoimeksiannon siirron esimerkiksi syksyllä järjestettävään tilaisuuteen. Tämä siirto on täysin maksuton ja me takaamme tämän siirtomahdollisuuden teidän tilaisuutenne turvaksi.

Miksi varata ulkopuolinen puhuja?

Ulkopuolinen puhuja on yksi tapahtumien ja yritysten sisäisten koulutusten merkittävimpiä valintoja.

Kuinka pitkälle etukäteen puhujavarauksen voi tehdä?

Olipa kyseessä viime hetken peruutus tai tilaisuus vasta seuraavalle vuodelle, pyrimme aina löytämään sopivan ratkaisun ja esiintyjän tapahtumaasi. Henkilöstöllämme on vankka kokemus sekä pitkäkestoisista projekteista, että asiantuntijan löytämisestä viime hetkellä seuraavalle päivälle.

Mitä Speakersforumin tarjontaan kuuluu?

Välitämme Suomen eturivin ammattipuhujia, juontajia, kouluttajia, vaikuttajia ja esiintyjiä laidasta laitaan!

Kysymyksiä ja vastauksia sinulle, joka haluat Speakersforumin puhujaksi

Puhuja-ala kiinnostaa, miten päästä Speakersforumin puhujaksi?

Kiitos mielenkiinnostasi! Lähetäthän meille viestiä osoitteeseen info@speakersforum.fi niin olemme sinuun yhteydessä.

Maksaako puhujaverkostoonne liittyminen?

Ei, liittyminen verkostoomme ei maksa mitään.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä sähköpostitse, chattimme kautta tai soittamalla +358 201 552990 – autamme mielellämme!

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2