Vuoden Tulokas 2022 -ehdokkaat

Sointu Borg

»Sointu Borg on yrittäjä, ekonomi, Diili-voittaja, medipersoona sekä intohimoinen puhuja. Aiheina korostuvat anteeksipyytelemätön asenne, oman polun rakentaminen, minneliaalien ahdistus, rohkeus sekä periksiantamattoman asenteen löytäminen. Soinnun rempseä, syväluotaava sekä ripauksen mustaa huumoria omaava esiintymistyyli vangitsee yleisön kuin yleisön. Pitkä esiintymistausta, heittäytymiskyky sekä tilanteenlukutaito auttavat Sointua sulautumaan kameleontin lailla tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Noora Fagerström

»Noora Fagerström on perustanut miehensä kanssa Jungle Juice Barin vuonna 2010. Hän työskenteli yrityksen toimitusjohtajana lähes 10 vuoden ajan. Fagerström valittiin Vuoden Kasvuyritysjohtajaksi vuonna 2019, jolloin Jungle Juice Barissa työskenteli yli 500 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli reilu 18,5 miljoonaa euroa. Noora puhuu avoimesti omista kokemuksistaan yrittäjänä. Lisäksi hän jakaa mielellään oppejaan työkulttuurin rakentamisesta, johtamisesta, asiakaskohtaamisista, kasvun tekemisestä sekä enkelisijoittamisesta.

Sara Salmani

Palkittu DEI -asiantuntija sekä markkinoinnin ja viestinnän osaaja, Sara Salmani, kouluttaa yrityksiä ja organisaatioita monimuotoisuuden, inklusiivisuuden, ja yhdenvertaisuuden tärkeydestä. Hän laajentaa yleisön ymmärrystä mm. monimuotoisuuden edistämisestä, tiedostamattomien ennakkoluulojen tunnistamisesta sekä inklusiivisen markkinoinnin hallitsemisesta.

Saana Rossi

»Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja, advisor ja kirjailija. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa lähes 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia. Saana tunnetaan valovoimaisena, herättelevänä, innostavana ja suorapuheisena esiintyjänä, jonka vahvuuksiin kuuluu vankka substanssi ja monipuoliset näkökulmat. Saana tuo puheenvuoroihinsa rutkasti konkretiaa ja positiivisuutta.

Minna Parikka

»Minna Parikka on kengistään tunnettu suunnittelija, jonka luomuksia on nähty kansainvälisten julkkisten kuten Taylor Swift, Lady Gaga, Cara Delevigne sekä Kardashian/Jenner klaanin jaloissa. Parikkalla on vahva osaaminen brändin luomisesta, suunnittelusta, kansainvälisestä viennistä, yrittämisestä ja markkinoinnista vuodelta 2005 alkaen, jolloin hän aloitti omaa nimeään kantavan merkin. Vuonna 2021 Parikka teki rohkean päätöksen lopettaa yritystoimintansa vaikka 2020 oli tuloksellisesti yrityksen paras vuosi. Sittemmin Parikka on keskittynyt yhteistyömallistojen suunnitteluun ja markkinointiin.

Nyt voit käydä äänestämässä suosikkiasi täältä

» Äänestä tästä

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2