Speakersforumin Vuoden Puhuja 2023 -äänestys 9.1.-25.1.2023

Puhuja-alan merkittävimmät henkilöt palkitaan vuosittain Vuoden Puhuja -äänestyksessä. Vuoden Puhuja on valittu vuodesta 2006 lähtien. Vuoden Puhujan lisäksi tämän vuoden äänestyksessä palkitaan myös Vuoden Juontaja ja Vuoden Tulokas. Vuoden Puhuja -äänestyksen ehdokkaat ovat saaneet poikkeuksetta kiitettävää palautetta puhetoimeksiannoistaan. Henkilöt ovat lunastaneet paikkansa valtakunnallisesti eri alan tapahtumissa keynote-puhujina ja juontajina sekä ansainneet suurien yleisöjen valtavat suosionosoitukset. Tutustu aikaisempiin voittajiin täältä.

Vuoden Puhuja

Pauli Aalto-Setälä

Muutosjohtaja ja mediavaikuttaja

Pauli Aalto-Setälä on menestynyt muutosjohtaja ja asia-ja viihdeohjelmista neljällä Venlalla palkittu mediavaikuttaja. Puhuessaan johtamisesta, muutoksesta ja hyvinvoinnista on Aalto-Setälällä poikkeuksellinen käytännön kokemus isojen organisaatioiden johtajana kansainvälisissä yhtiöissä ja startupeissa.

Anna Perho

Toimittaja ja sisältöjen moniosaaja

Anna Perho on toimittaja, valmentaja ja sisältöjen moniosaaja. Hän on tehnyt yrittäjänä pitkän uran mediassa: tv- ja radiojuontajana, käsikirjoittajana, tuottajana ja Suomen ahkerimpana kolumnistina. Tämän vuoksi Anna on puhumisen lisäksi erittäin ammattitaitoinen paneelikeskustelujen ja seminaarien vetäjä. Anna on kirjoittanut kuusi tietokirjaa, jotka käsittelevät arjenhallintaa, ajankäyttöä ja vuorovaikutustaitoja.

Arman Alizad

Toimittaja ja televisiojuontaja

Arman Alizad on toiminut tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana sekä televisiojuontajana. Puhujana Arman on karismaattinen, eläytyvä, ajatuksia herättävä ja hän vie läsnäolon sekä aitouden äärimmilleen. Arman puhuu kokemastaan ja näkemästään tuoden esiin maailman monimuotoisuutta, värikkyyttä ja epätäydellisyyttä.

Ville Ojanen

Aivotutkija ja psykologi

Ville Ojanen on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi. Hänen intohimonsa on ihmisen käyttäytymisen ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen. Hänet tunnetaan helposti lähestyttävänä, hauskana ja välittömänä huippuasiantuntijana, jonka esiintyminen herättää tunteita ja ajatuksia. Villessä yhdistyy poikkeuksellisen laaja ja syvällinen ymmärrys käyttäytymis- ja neurotieteistä käytännön kokemukseen yksilöiden, tiimien ja yhteisöjen kehittäjänä.

Sari Havas

Näyttelijä ja valmentaja

Sari Havas on näyttelijä, käsikirjoittaja, valmentaja ja puhuja. Sari on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi 1990 lisäksi hänellä on parisuhde- ja seksuaaliterapeutin koulutus 2007. Sari on näytellyt lukuisissa TV -sarjoissa, elokuvissa ja teatteriesityksissä. Sari Havas on karismaattinen ja inspiroiva puhuja. Sarin intohimona on puhua aiheista, joita kohtaamme päivittäin: esiintymistaito, työyhteisön dynamiikka ja vuorovaikutus.

Vuoden Juontaja

Jesse Kamras

Juontaja ja uutisankkuri

Jesse Kamras on pitkän linjan juontaja ja toimittaja. Tällä hetkellä hän toimii MTV Uutisten ankkurina, sekä MTV3:n Uutisaamu –ajankohtaisohjelman juontajana. Ennen Maikkaria Kamras työskenteli pitkään Ylellä muun muassa Puoli seitsemän -ohjelmassa ja useissa ruotsinkielisissä ohjelmissa. Uutismaailmassa työskentely pitää Kamrasin pulssilla maailman menosta, yhteiskunnallisista asioista ja päivän polttavimmista puheenaiheista.

Kaj Kunnas

Juontaja ja moderaattori

Ylen tunnettu selostaja Kaj Kunnas on valovoimainen ja karismaattinen juontaja, moderaattori, jolla pysyy langat käsissä, ja tunnelma on käsin kosketeltava. Kunnas on toiminut Yleisradion urheilutoimittajana vuodesta 1989 lähtien. Hänet on kuultu niin jääkiekon MM-kisojen selostajana kuin olympialaisten juontajana, selostajana & somettajana. Kunnas omaa myös vankan kokemuksen yritystapahtumien & juhlien juonnoista sekä moderoinneista.

Jasmin Hamid

Näyttelijä ja sijoitusbloggaaja

Jasmin Hamid tv:stä tuttu näyttelijä ja juontaja. Hän on avoimen rahapuheen sanansaattaja ja vuonna 2020 hänet valittiin Vuoden Sijoittajaksi. Teatterikorkeakoulusta valmistuneena näyttelijänä on Jasmin kokenut ja improvisaatiokykyinen esiintyjä. Television suorien lähetysten koulima Jasmin on juontajana nokkela ja nopeaälyinen. Hän omaa hyvän tilannetajun ja laajan yleissivistyksen niin politiikan kuin talouden saralta.

Ida-Liina Huurtela

Juontaja ja toimittaja

Ida-Liina Huurtela on pirskahteleva ja energinen juontaja, jonka hyväntuulisuus tarttuu. Ida-Liinalla on yli kymmenen vuoden kokemus toimittamisesta, juontamisesta ja sisällöntuottamisesta. Tällä hetkellä Ida-Liina työskentelee Me Naiset Radiossa ja podcast-toimittajana. Hän on suorien lähetysten ammattilainen, joka rakastaa heittäytymistä ja on parhaimmillaan tilanteissa, joissa tapahtuu jotain yllättävää ja käsikirjoituksesta poikkeavaa.

Katja Ståhl

Toimittaja ja tv-esiintyjä

Katja Ståhl on espoolainen perheenäiti, yhden koiran ja neljän hevosen omistaja, freelancer-toimittaja ja juontaja. Elämänsä ensimmäisen työvuoron Katja teki Lahelassa ruusutarhalla ja monen mielestä huippu saavutettiin Suosikin päätoimittajan pallilla. Matkan varrelle on mahtunut muun muassa tupakkatehdas, R-kioski, paikallisradio, valtakunnalliset tv-kanavat, uutiset, kaksi kirjaa ja kaksi lasta.

Vuoden Tulokas

Rosa Nenonen

Tietokirjailija ja positiivisen psykologian kouluttaja

Rosa Nenonen on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologiaan pohjautuvan hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Puhuessaan Rosa yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin tutkitun tiedon omiin oivalluksiinsa hyvästä elämästä. Rosa haluaakin auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamia rajoja ja kurkottamaan parhaimpaansa. Meillä kaikilla on paljon enemmän annettavaa kuin uskommekaan, hän sanoo.

Mona Moisala

Aivotutkimuksen asiantuntija

Mona Moisala on psykologian tohtori, jonka intohimona on tieteen popularisointi ja aivotutkimuksen tutuksi tekeminen suurelle yleisölle. Moisala tutki väitöskirjatyössään aivojen tietojenkäsittelyyn liittyviä ilmiöitä, kuten muistia ja tarkkaavaisuutta. Hän on selvittänyt muun muassa sitä, mitä aivoissa tapahtuu kun aivot ylikuormittuvat liiasta tiedosta ja sitä, miten informaatioähky vaikuttaa keskittymiskykyyn. Monan tavoitteena on kääntää tieteellisen tutkimuksen tuottama tieto ymmärrettävälle kielelle, niin että sen merkitys ihmisten arkipäiväiseen elämään selkenee.

Herkko Plit

Energia-alan puhuja

Pitkän linjan energiamiehenä Herkko Plitillä on kokemusta vaativista johtotehtävistä esimerkiksi EU komissiossa, Fortumilla ja Työ- ja elinkeinoministeriössä sekä valtionyhtiö Baltic Connector Oy:n toimitusjohtajana. Hän on suorittanut myös lukuisia kansainvälisiä energia-alan toimeksiantoja asiantuntijaroolissa. Hän on innostava energia-alan puhuja ja yrittäjä, joka on perustanut vihreän siirtymän edelläkävijäyrityksen P2X Solutionsin ja valottaa tulevaisuuden näkymiä niin Suomen ja EU:n energiapolitiikan kuin vihreän siirtymän ja uuden vetytalouden osalta.

Antti Isokangas

Viestintäammattilainen

Antti Isokangas on pitkän linjan viestintäammattilainen, joka on työskennellyt toimittajana, tietokirjailijana ja yritysviestinnän konsulttina. Vuosina 2015–2022 hän toimi Kotipizzan viestintä- ja vastuullisuusjohtajana ja oli mukana uudistamassa ketjua menestyksekkäästi. Esiintyjänä ja luennoitsijana Antti on erikoistunut viestintään ja vastuullisuuteen liittyviin aiheisiin. Hän on myös kokenut haastattelija ja paneelikeskustelujen vetäjä, joka hallitsee eri aiheet yhteiskunnallisista kysymyksistä tähtihaastatteluihin.

Antti Mäki

Yrittäjä ja hallitusammattilainen

Antti Mäki on yrittäjä ja hallitusammattilainen. Hän on moderni kasvu- ja muutosjohtaja, energinen ja intohimoinen digitaalisuuden soihdunkantaja sekä yrityskulttuurin puolestapuhuja. Hän yhdistelee tutkittua tietoa sekä omakohtaista laajaa kokemustaan teknologiavetoisista yrityksistä olivat ne sitten suuryrityksiä, voittoatavoittelemattomia tai kasvu-/pienyrityksiä. Yli 17 vuoden kansainvälinen kokemus Lontoosta sekä manner Euroopasta antaa puheenvuoroihin uniikkia perspektiiviä sekä kokemus maailman johtavien (teknologia)yritysten ylimmästä johdosta tuovat ainutlaatuista asiantuntemusta.

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2