Saana Rossi

Saana Rossi

Uuden työelämän resepti: rohkeus, innovatiivisuus ja merkityksellisyys

Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, advisor ja kirjailija. Hän on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa lähes 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia.

Saana Rossi työskenteli pitkään teknologiayhtiö Vincitissä (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016 by Great Place To Work) mm. henkilöstön menestymisestä vastaavana johtajana. Syksyllä 2021 hän jätti päivätyönsä HR-johtajana ja lähti tavoittelemaan lapsuuden unelmaa kirjailijana.

Kirjoittamisen ohessa Saana konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta sekä toimii yritysten advisorina ja hallituksissa. Hän rakastaa kasvuhakuisia, innovatiivisia ja rohkeita yrityksiä, jotka haluavat tuottaa erinomaista henkilöstökokemusta ja luoda merkityksellistä ja vaikuttavaa työelämää. Saanan esikoiskirja Rekrytoija julkaistiin 2020. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana.

Saana Rossi tunnetaan valovoimaisena, herättelevänä, innostavana ja suorapuheisena esiintyjänä, jonka vahvuuksiin kuuluu vankka substanssi ja monipuoliset näkökulmat. Saana tuo puheenvuoroihinsa rutkasti konkretiaa ja positiivisuutta. Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi Saana juontaa ja moderoi työelämätapahtumia sekä toimii asiantuntijana paneelikeskusteluissa.

Aiheet esimerkiksi

  • Osaajien houkuttelu ja parhaiden osaajien pitäminen
  • Ketterä, moderni ja ehdokasystävällinen rekrytointi
  • Houkuttelevan ja rohkean työnantajabrändin rakentaminen
  • Organisaatio- ja kasvukulttuurin kehittäminen
  • Itseohjautuva ja yhteisöohjautuva kulttuuri
  • Moderni ihmislähtöinen johtaminen ja esihenkilötyö
  • Sisäinen viestintä – avain menestykseen
  • Rohkeus ja omannäköisen (työ)elämän rakentaminen
  • Kirjan kirjoittaminen, luovuus ja brändäys
  • Omannäköinen henkilöbrändäys

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Saana Rossi

Saana Rossi

Kirjailija, advisor, ex HR-johtaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2