Ben Hughes

Hybridityö on tullut jäädäkseen, ja jokaisen johtajan, tiimin, ja organisaation on sopeuduttava siihen pysyäkseen kilpailukykyisenä.

Tietokirjailija, kolumnisti

Ben Hughes

Hybridijohtamisen veteraani ja tulevaisuuden organisaatioiden asiantuntija

Aiheet pähkinänkuoressa:

  • Hybridi- ja etäjohtaminen ja -työ
  • Startupin elinkaari


•Tulevaisuuden työ ja organisaatiot

Ben Hughes on käynyt tulevaisuudessa ja palannut kertomaan, millaista siellä on. Oli aihe sitten hybridijohtaminen, kasvuyrityksen haasteet tai tulevaisuuden organisaatiot, Hughes osaa kertoa, mitä tapahtuu seuraavaksi ja miten varautua siihen.

Viimeiset kymmenen vuotta Hughes rakensi yhtä Saksan menestyneintä startup-yritystä: Blinkistiä. Hughes aloitti ensimmäisenä työntekijänä ja teki osaltaan Blinkististä usean sadan hengen yrityksen ja maailmanlaajuisen brändin, joka on palkittu muun muassa Applen, Googlen, ja YK:n taholta. Hughesin johtaman sisältötiimin tuotoksista ovat nauttineet kymmenet miljoonat käyttäjät ympäri maailman.

Hughes on tuotantotalouden DI, psykologian kandidaatti, entinen liikkeenjohdon konsultti, ja väsymätön uuden oppija aina stand-up komiikasta ohjelmointiin. Hän on palkittu puhuja, joka voitti jo opiskelijana Venture Cup Elevator Pitch-kilpailun, ja on viime aikoina puhunut esimerkiksi Dare To Learn-festivaalilla Helsingissä sekä Nomad Summit-konferenssissa Meksikossa. Häntä on haasteltu etäjohtamisesta esimerkiksi Kauppalehdessä, Talouselämässä sekä Tietoviikossa. Viime aikoina hänen kirjoituksiaan on voinut nähdä kuukausittaisessa Kauppalehden kolumnissa. Hän esiintyy suomeksi ja englanniksi.

Hughes puhuu kolmesta ajankohtaisesta aiheesta:

Hybridi- ja etäjohtaminen ja -työ

Koko 10 Blinkist-vuoden ajan Hughes rakensi ja johti yrityksen elintärkeää sisältötiimiä hybridiolosuhteissa. Etäisyydestä huolimatta 20 hengen tiimissä oli niin ainutlaatuinen työilmapiiri, ettei 10 vuoden aikana tiimistä lähtenyt kuin yksi henkilö. Auttaakseen muita tiimejä saavuttamaan saman, Hughes on kehittänyt oman Hybrid Habits-viitekehyksensä, joka selittää miksi uusi hybridimaailma vaatii laajaa sopeutumista työssä ja johtamisessa, ja miksi tämä ei onnistu ilman uusia rutiineja ja työkaluja. Jokainen kuulija saa taatusti useita ideoita, joita voi heti soveltaa omaan työhönsä.

Startupin elinkaari ja haasteet

Näihin 10 vuoteen mahtui paljon energiaa, pettymyksiä, voittoja, käänteitä ja epäonnistumisia, Samalla kun Blinkistin organisaatio kasvoi, niin myös muuttuivat sen kohtaamat haasteet ja vahvuudet. Hughes osaa kertoa näistä elävästi, auttaen muita start-upeja ja kasvuyrityksiä varautumaan sudenkuoppiin ja nauttimaan oman kokoluokkansa hyvistä puolista, ennen kuin kaikki muuttuu. Taas.

Tulevaisuuden työ ja organisaatiot

Hughes oli myös eturivissä kokeilemassa uusia, ihmiskeskeisiä ja itseohjautuvia organisaatiomuotoja Blinkistin sisältötiimissä. Osin näiden kokemusten innoittamana hän kirjoitti kirjan "The Loop Approach – How to Transform Your Organization from the Inside Out." Sen on kustantanut Chicago University Press Yhdysvalloissa ja Kampus Verlag Saksassa. Kirja esittelee metodologian, jolla mikä tahansa organisaatio voi varmistaa kehittyvänsä oikeaan suuntaan, askel kerrallaan. Hughes kertoo omista kokemuksistaan sekä jakaa vinkkejä sellaisen tiimin ja organisaation rakentamiseen, joka sopeutuu tulevaisuuteen skenaariosta riippumatta.

Pressikuvat

Ben Hughes

Ben Hughes

Etäjohtaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2