Ben Hughes

Tulevaisuuden menestyneimmät yritykset ovat niitä, jotka sopeutuvat parhaiten hybridityöhön.

Etäjohtaja, tietokirjailija, kolumnisti

Ben Hughes

Etäjohtamisen ja start-upien veteraani

Hybridijohtamisen ja startupien veteraani

Ben Hughes on käynyt tulevaisuudessa ja palannut kertomaan, millaista siellä on. Oli aihe sitten hybridijohtaminen, kasvuyrityksen haasteet tai tulevaisuuden organisaatio, Hughes osaa kertoa, mitä tapahtuu seuraavaksi ja miten varautua siihen.

Viimeiset kymmenen vuotta Hughes rakensi yhtä Saksan menestyneintä startup-yritystä: Blinkistiä. Hughes aloitti ensimmäisenä työntekijänä ja teki osaltaan Blinkististä usean sadan hengen yrityksen ja maailmanlaajuisen brändin, joka on palkittu muun muassa Applen, Googlen, ja YK:n taholta. Hughesin johtaman sisältötiimin tuotoksista ovat nauttineet kymmenet miljoonat käyttäjät ympäri maailman.

Hughes on tuotantotalouden DI, psykologian kandidaatti, entinen liikkeenjohdon konsultti, ja väsymätön uuden oppija aina stand-up komiikasta ohjelmointiin. Hän on palkittu puhuja, joka voitti jo vuonna 2007 Venture Cup pitch-kilpailun, ja on viime aikoina puhunut esimerkiksi Dare To Learn-festivaalilla Helsingissä sekä Nomad Summit-konferenssissa Meksikossa. Häntä on haasteltu etäjohtamisesta esimerkiksi Kauppalehdessä, Talouselämässä sekä Tietoviikossa. Viime aikoina hänen kirjoituksiaan on voinut nähdä kuukausittaisessa Kauppalehden kolumnissa. Hän esiintyy suomeksi ja englanniksi.

Hughes puhuu kolmesta aiheesta:

● Hybridi- ja etäjohtaminen:

Koko 10 Blinkist-vuoden ajan Hughes rakensi ja johti yrityksen elintärkeää sisältötiimiä hybridiolosuhteissa, eli lähinnä etänä. Tänä aikana hän oivalsi yrityksen ja erehdyksen kautta mitkä

täysin arkiset asiat ovat kriittisiä tiimin ja etäjohtajan menestyksekkääseen yhteistyöhön. Hughes tarjoaa yleisölle konkreettisia työkaluja tähän, ja niiden arvo vain kasvaa hybridityön arkipäiväistyessä.

● Startupin elinkaari

Näihin 10 vuoteen mahtui paljon energiaa, pettymyksiä, voittoja, käänteitä ja epäonnistumisia, Samalla kun Blinkistin organisaatio kasvoi, niin myös muuttuivat sen kohtaamat haasteet ja vahvuudet. Hughes osaa kertoa näistä elävästi, auttaen muita start-upeja ja kasvuyrityksiä varautumaan sudenkuoppiin ja nauttimaan oman kokoluokkansa hyvistä puolista, ennen kuin kaikki muuttuu. Taas.

● Tulevaisuuden organisaatiot

Hughes oli myös eturivissä kokeilemassa uusia, ihmiskeskeisiä ja itseohjautuvia organisaatiomuotoja Blinkistin sisältötiimissä. Osin näiden kokemusten innoittamana hän kirjoitti kirjan "The Loop Approach – How to Transform Your Organization from the Inside Out." Sen on kustantanut Chicago University Press Yhdysvalloissa ja Kampus Verlag Saksassa. Kirjasta on otettu jo toinen painos, ja se on käännetty kolmelle kielelle. Kirja esittelee metodologian, jolla mikä tahansa organisaatio voi varmistaa kehittyvänsä oikeaan suuntaan, askel kerrallaan. Kirja yhdistelee tietoa useista eri koulukunnista (mm. Design Thinking, mindfulness, Holakratia, Getting Things Done, Nonviolent Communication, ja 7 Habits of Highly Effective People), ja sitä on kehuttu laajalti erityisesti sen humaanin lähestymistavan ja konkreettisten harjoitusten vuoksi. Hughes kertoo omista kokemuksistaan sekä jakaa vinkkejä sellaisen organisaation rakentamiseen, joka sopeutuu tulevaisuuteen skenariosta riippumatta.

Pressikuvat

Ben Hughes

Ben Hughes

Johtamisen valmentajat

Ajanhallinta & Tehokkuus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2