Oona Kankkunen

Oona Kankkunen

Modernin myynnin ja markkinoinnin inspiraatioon, rohkaisuun ja tiedon janoon

Oona Kankkunen on Suomen tunnetuimpia modernin myynnin ja ajatusjohtajuuden valmentajia, joka on yli 12 vuotta toiminut sekä päivätöissään että sittemmin yrittäjänä myyntivalmentajana.

Oona Kankkunen on rakentanut kymmeniä myynnin pelikirjoja yrityksille, ollut sulauttamassa social sellingiä osaksi perinteistä myyntityötä tuhansien myyjien kanssa ja näin kehittänyt yli 100 yrityksen myyntiä.

Oona julkaisi esikoistietokirjansa Kasvua Somesta - kehitä liiketoimintaasi sosiaalisella myynnillä 2023 keväällä intohimostaan auttaa kotimaisia yrityksiä kehittymään digitaalisella ja sosiaalisella aikakaudella. Hän on tunnustettu #myynninlähettiläs Myynnin ja Markkinoinnin ammattiliitossa ja suosittu myynnin sekä markkinoinnin yhteistyön puolesta puhuja.

Puhujana hänet tunnetaan napakkana, energisenä ja erittäin inspiroivana. Oonan missiona on oivalluttaa asiakaslähtöisyydestä, innostaa modernin myynnin kehittämiseen social sellingin keinoin ja motivoida asiantuntijoita myymään. Hän on varma valinta modernin myynnin ja markkinoinnin puhujaksi inspiraatioon, rohkaisuun, uuden oppimiseen sekä ymmärryksen ja tiedon janon sammuttamiseen.

Oonan missiona Network & Growthin yrittäjänä on auttaa yrityksiä ja yrittäjiä myynnin, tunnettuuden ja brändin vetovoiman kasvussa. Myyntivalmennuksien, markkinoinnin työpajojen ja somekoulutuksien lisäksi Oona vetää työkseen ajatusjohtajuuden ja työntekijälähettilyyden ohjelmia sekä toimii mentorina asiantuntijayrittäjille ja advisorina kasvuyrityksille.

Oonan ammatillinen intohimo verkostoitumiseen ja vaikutus moderniin myyntiin Suomessa on tuonut hänelle kymmenien medioiden tunnustuksia, sekä sivutöitä B2B-vaikuttajana LinkedInissä yli 23 000 verkoston koolla. Hänet tunnetaan myös suosittujen verkostoitumistapahtumien #LinkedinAfterWorkHelsinki perustajana, ammattimaisena tapahtumien juontajana sekä #SocialSellingSuomi yhteisön ja ajankohtaislähetyksen perustajana.

Aiheet esimerkiksi

  • Kasvua somesta – Näin kehität sosiaalista liiketoimintaasi
  • Somettelusta social sellingiin - pöhinästä kohti euroja
  • Kuole pois kylmämyynti, on aika auttaa asiakasta monikanavaisena näkemyskumppanina
  • M&M – Myynnin ja markkinoinnin yhteen pussiin puhaltaminen
  • Taustalta ajatusjohtajaksi – Kilpailuetua ja kannattavuutta suunnan näyttäjänä
  • Menestysreseptit työntekijälähettilyyteen - paranna työnantajabrändin vetovoimaa ja yrityksen tulosta

Pressikuvat

Oona Kankkunen

Oona Kankkunen

Myynti-ja markkinointivalmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2