Work at Speakersforum

Sharp, experienced sellers

Speakersforum is a mediator of speakers, educators, experts and inspirational speakers with a turnover of over 4 million euros. Speakersforum is a part of the Swedish TF Group which has representation in Finland, Sweden, Norway and Denmark.

Possibly the most enjoyable, giving and stimulating job one can have in sales!

  • Do you enjoy making and maintaining relations?
  • Do you like putting yourself in you customer’s daily life and activities?
  • Do you like having contact via phone?
  • Are you up to date with events around the world?
  • Do you enjoy having many irons in the fire?
  • Are you a creative person?
  • Do you enjoy making sales?
  • Do you have previous experience in sales?

Speakersforum works wih mediating and matching speakers. Our main aim is to match the right speakers to each occasion. Speakers can be anything from inspirational lecturers, athletes, authors, specialists, leaders, researchers to different kinds of entertainers.

We are looking for sharp sellers

As a seller at Speakersforum your job will be to identify opportunities with our current and potential customers and to mediate speakers, educators, experts and artists. Your job will be to choose the right person from our network to match the customer’s needs.

You will be responsible for the whole process, from selling and planning to follow up, with a budgetary responsibility. The company is in an expansive phase with ambitious goals. This will set high demands for you but also gives you an opportunity to be a part and contribute to the development of the company. This is a job which is fun and tough, enjoyable and challenging. We value different experiences and backgrounds, which ensures a dynamic team. Having a sense of humor is definitely not a disadvantage... You will have a chance to build and expand your contact network with many interesting people, both familiar and unfamiliar.

Working hours/Duration
Full time
Permanent employment with a 6 months probationary period

Salary
Fixed and provision

Application
Submit your application using the form below

Speakersforum is a part of the Swedish TF Group which has representation in Finland, Sweden, Norway and Denmark.

Advisory seller

Some of our customers about us

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Search

Request a quote

Book or obtain more information on a speaker - we'll get back to you within the same day!

Event details
1
Contact details
2

Request a quote

Book or obtain more information on a speaker - we'll get back to you within the same day!

Event details
1
Contact details
2