Ainutlaatuinen Puhujakoulu Suomeen – Speakersforum Academy

Speakersforum Academy Tekee Suomalaisista Maailman Parhaimpia Puhujia

Suomalaiset liike-elämän päättäjät ja asiantuntijat keräävät harvoin kiitosta puhe- ja esiintymistaidoistaan. Speakersforumin uuden valmennusorganisaation Speakersforum Academyn missiona on tehdä suomalaisista maailman parhaimpia puhujia.

“Meillä on usein ajateltu, että asiantuntemuksen pitää riittää. Valitettavasti se ei enää riitä. Kirjailijan, tiedemiehen, poliitikon ja tutkijan on pystyttävä myös puhumaan. Ja sitä pystyy opettelemaan”, kertoo Riku Rantala toinen Madventuresin-seikkailukaksikosta. Madventuresin luojina tunnetut Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff palkittiin helmikuussa Speakersforumin Vuoden Puhuja 2016 –palkinnolla.

”Suomalaiset voivat olla maailman parhaimpia puhujia. Nyt meiltä täytyy löytyä rohkeutta ja halua lähteä kehittämään näitä taitoja”, kertoo Olli Bergman Speakersforum Academysta.” Speakersforum Academy on loistava tapa oppia puhumisesta ja esiintymisestä. Valmennuksissamme sparraajina toimivat Suomen parhaimmat puhujat – eli valmennettavat pääsevät oppimaan parhailta ja kuulemaan heidän käytännön metodinsa ja vinkkinsä vaikuttavaan puheeseen”, jatkaa kollega Mari Alén.

Speakersforum Academyn ensimmäinen valmennus käynnistyy maaliskuussa ja valmentajina toimivat mm. kirjailija, keynote-puhuja André Noël Chaker, näyttelijä Tom Pöysti, löytöretkeilijä, inspiraatiopuhuja Patrick "Pata" Degerman, vuorovaikutuskouluttaja, näyttelijä Outi Mäenpää, esiintymis- ja viestintävalmentaja Ismo Jokinen sekä Vuoden puhuja 2016 -palkittu Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff.

”Jos haluaa hyväksi puhujaksi, tarvitaan kolme asiaa. Ensinnäkin, että tietää, mistä puhuu. Toiseksi, että tietää, miten sen kertoo. Ja kolmanneksi, ettei esiinny, vaan kertoo,” kuvaa Tom Pöysti. ”Voimme ajatella ihmisistä, että on niitä, jotka vain puhuvat ja niitä jotka tekevät asioita. Ja sitten on niitä, jotka puhuvat siten, että muut haluavat tehdä”, tähdentää vaikuttavan puhetaidon merkitystä puolestaan André Noël Chaker.

Speakersforum Academy käynnistää vaikuttavan puhe- ja esiintymistaidon valmennustoiminnan, joissa mentoreina toimivat Suomen eturivin puhujat, viestintävalmentajat ja puhuja-alan pioneerit. Lisäksi Speakersforum Academy tarjoaa yksittäisen henkilön, tiimin tai organisaation tarpeisiin räätälöityjä valmennuksia – esim. johdolle, esimiehille, asiantuntijoille, sisäisen ja ulkoisen viestinnän vastuuhenkilöille. Speakersforum Academy on Oy Speakersforum Finland Ab puhetaidon valmennusta tarjoava yksikkö.

Speakersforum on Pohjoismaiden johtava puhujatoimisto, joka luo vaikuttavaa puhujasisältöä
vuosittain yli 2000 tapahtumaan. Yhdessä ruotsalaisen emoyhtiö TF Group -konsernin kanssa olemme yksi suurimpia puhujatoimistoja maailmassa, jonka puhujaverkosto kattaa yli 8000 eri alojen asiantuntijaa, vaikuttajaa ja suunnannäyttäjää.

Lisätietoja ja valmentajien haastattelupyynnöt:
Mari Alén, Speakerforum Academy, mob. 050 593 3620, mari.alen@speakersforum.fi

Kuvapankki

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2