Tuija Piepponen

Ole rohkea. Se on sitä, että seisoo kahdella jalalla; minä oon tässä, jääkää tai ette. Menkää ja tehkää – so what!

Tuija Piepponen

Tietoa, kokemusta – asiaa asiallisesti huumoria säästämättä!

Tuija Piepponen on näyttelijä, viihteen tekijä, kouluttaja, Mummodiskon MC ja taidemaalari. Hän on näytellyt vuosikymmeniä niin suomalaisissa teattereissa, TV-sarjafilmeissä, näytelmissä, elokuvissa ja TV-mainoksissa.

Tuija Piepponen on myös viihdyttänyt ihmisiä lukemattomissa juhla- ja viihdetapahtumissa niin juontaen, laulaen kuin stepatenkin. Hän on opettanut jazz- ja steppitanssia Lauri Vesannon balettikoulussa ja Tanssistudiolla. Tuija on lahjakas taiteilija ja hän onkin maalannut öljyväreillä nelisensataa taulua. Hän on pitänyt useita näyttelyitä mm. teattereiden auloissa, kahviloissa ja gallerioissa. Tuijan maalauksia voi nähdä esillä Nokialla Nansotalossa.

Tuijan toimeksiannot soveltuvat tuomaan iloa arkeen, motivoimaan elämässä yleensä sekä parantamaan kaikenlaista asiakaspalvelua.

Aiheet esimerkiksi

  • Työhyvinvoinnin ABC
  • Toimiva vuorovaikutus: "Elekieli tukena vai tukkona?!" Kehonkielen- ja puheäänen sanaton viestintä
  • Pelko pois: Rennosti ja rauhoittavasti. Erityisesti niille, jotka kärsivät jännityksestä ja esiintymispelosta
  • Taidepläjäys: Tuija maalaa yleisön edessä musiikin säestyksellä maalauksen, samalla kertoillen hauskoja tarinoita!
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Tuija Piepponen

Tuija Piepponen

Motivaatiopuhuja, näyttelijä

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2