Kongressimessut - koe ja kuule nämä puhujat!

Kohdataan Kongressimessuilla!

Vaikuttava sisältö sekä mieleenpainuvat kohtaamiset ovat onnistuneen tapahtuman ydin. Kongressimessut kokoaa Messukeskukseen tämän hetken kiinnostavimpia puhujia ja alansa vaikuttajia jakamaan osaamistaan sekä näkemystään. Lue heistä lisää alta!

Speakersforumin maajohtaja Susanna Suorsa kertoo vaikuttavan puheen merkityksestä sekä kuulumiset puhuja-alalta keskiviikkona 11.04 Kongressi Areenalla klo 11-11.30.
Löydät meidät messuilta osastolta 152. Tervetuloa moikkaamaan niin meitä, kuin ständillämme puheidensa jälkeen vierailevia puhujia.

Yksi kevään kiinnostavimmista tapahtumista puhuja-alalla lähestyy; Suomen ensimmäinen spoken word -esitys nähdään Savoy-teatterin suurella näyttämöllä. Olli Keskisen "Elämäni puhe" on teos, jonka aikana liikutaan puheen kauneuden, voiman, vaikuttavuuden ja vuorovaikutuksen ytimessä. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokemaan tämä elämys avecisi kanssa 02.05.2018 klo 19. Ota meihin yhteyttä alla olevasta linkistä, tai ilmoittaudu tapahtumaan suoraan messuosastoltamme.

Puhuminen muuttaa maailmaa. Nähdään Kongressimessuilla!

Terveisin,
Speakersforum

Haluatko kuulla lisää Olli Keskisen Elämäni puhe-esityksestä?

Marjo Rantanen – Käytännön palvelumuotoilu ja konseptointi

Keskiviikkona 11.04. Bright Areena klo 10-10.30

Tunnelmamuotoiluun erikoistunut kokemusvalmentaja ja kirjailija Marjo Rantanen auttaa tulevaisuuden menestyjiä, yrityksiä ja yhteisöjä luomaan unohtumattomia kokemuksia ja kohtaamisia.Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia, ja tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla. Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana. Kongressimessujen luennolla Rantanen avaa palvelumuotoilun ja konseptoinnin merkitystä yhdistäen puheessaan oppeja aivojen toiminnasta, sosiaalipsykologiasta ja jopa viihteen maailmasta.

Tule virittäytymään messutunnelmaan! Marjo Rantanen on tavattavissa osastollamme heti puheensa jälkeen.

Lue lisää Marjosta

André Noël Chaker – Puhu tai kuole - eläköön sisukas ja retorikas Suomi

Keskiviikkona 11.04. Bright Areena klo 12-12.30.

Suomalaisten vahvuudet löytäneen bisnesantropologin, palkitun puhujan André Noël Chakerin seuraava missio on saada meidät löytämään vaikuttavan puhumisen taito. Kongressimessujen luennollaan hän jakaa opit siihen, miten puheella voi vaikuttaa ja muuttaa maailmaa. Puhu tai kuole -on luento, joka saa suomalaisen asiantuntijakansan haluamaan kehittää puhe- ja esiintymistaitonsa vahvaksi. André innostaa ja inspiroi kuulijaa löytämään oman tapansa esiintyä ja puhua vaikuttavasti sekä vakuuttavasti.

Puhuja-alan tähti André Noël Chaker on tavattavissa Speakersforumin ständillä 11.04 klo 11 - 13. Tule paikalle vaihtamaan ajatuksia puhumisesta ja sen merkityksestä, sekä osallistumaan arvontaan, jossa palkintona on tunti henkilökohtaista esiintymisvalmennusta Andrén kanssa.

Lue lisää Andrésta

Sani Leino – Tehokas sisältömarkkinointi

Keskiviikkona 11.04. Bright Areena klo 15-15.30.

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntikoulutuksista sekä myynnin motivaatiopuheista. Myynnissä on nyt enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan. Kongressimessuilla Leino johdattaa kuulijan tehokkaan sisältömarkkinoinnin saloihin ja kannustaa luomaan myynnillisiä mahdollisuuksia tavalla, jolla vastataan asiakkaiden muuttuneisiin tapoihin etsiä tietoa ja vertailla vaihtoehtoja. Onnistunut myynti on keskittynyt aina sosiaaliseen kanssakäymiseen, suhteiden syventämisen ja keskinäisen luottamuksen rakentamiseen, ihmisen kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen.

Haluatko vaihtaa ajatuksia myynnistä ja sisältömarkkinoinnista? Sani Leino on tavattavissa osastollamme 11.04. ennen puhettaan. Tervetuloa motivoitumaan!

Lue lisää Sanista

Pauli Kopu – Sisällöntuotanto & tarinankerronta tulevaisuudessa

Keskiviikkona 11.04 Kongressi Areena klo 13-13.30

Liikkuvan kuvan ja tarinallistamisen visionääri Pauli Kopu on valittu yhdeksi maailman lupaavimmista uusista tuottajista Cannesissa. Hän on perustanut liikkuvaan kuvaan erikoistuneen luovan toimiston KLOKin, joka toimii Helsingissä ja Los Angelesissa. Kopu on myös yksi Tubeconin perustajista. Kongressimessuilla Kopu avaa sisällöntuotannon ja tarinankerronnan merkitystä yritykselle. Hän antaa puheessaan uutta näkökulmaa ja rohkaisee tekemään sisältöä, joka puhuttelee kohderyhmää ja tuo tulosta. Pauli Kopu näkee videon ja liikkuvan kuvan olevan kasvavassa roolissa sisällöntuotannossa sekä ainutlaatuinen keino yritykselle erottautua, viestiä yleisöille ja rakentaa brändiä.

Lue lisää Paulista

Perttu Pölönen – Disruptio – uhka vai mahdollisuus

Torstaina 12.04. Kongressi Areena klo 10-10.30

Euroopan suurimman tutkimuskilpailun voittaja, sävelkellon keksijä Perttu Pölönen avaa disruptiota, megatrendejä, eksponentiaalisia teknologioita ja näiden valtavia vaikutuksia ihmisiin, organisaatioihin ja koulutukseen. Hän on herättelevä tuulahdus Piilaakson dynaamista ajattelua yhdistettynä milleniaalin muuttuvaan maailmankuvaan ja inspiroivaan tarinaan. Kongressimessuilla Pölönen puhuu disruptiosta valaen uskoa siihen, kuinka kaikki on mahdollista silloin kun mikään ei ole varmaa. Tulevaisuuden haasteet vaativat kehitystä, joka mullistaa kaiken nykyisen.

Vuoden Tulokas Perttu Pölönen on tavattavissa osastollamme 12.04 ennen puhettaan. Tule vaihtamaan ajatuksia disruptiosta, teknologiasta ja luovuudesta.

Lue lisää Pertusta

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2