Puhujavarauksen yhteydessä ilmainen studio. Lue lisää

Antti Mäki

Digitaalisuus on muuttanut elämäämme fundamentaalisti

Muutosjohtaja

Antti Mäki

Antti Mäki on moderni kasvu- ja muutosjohtaja, jolla yli 12 vuoden kokemus markkinoinnista. Hän on työskennellyt urallaan GroupM Finlandin COO:na, reilut kuusi vuotta Lontoossa johtavien mainos/media/digitoimistojen palveluksessa. Antti toimi WPP:n, sekä Publiciksen palveluksessa sekä osana itsenäistä digimediatoimistoa agenda21, joka myytiin 2015. Tämän lisäksi hän toimii aktiivisesti yritys- sekä start-up maailmassa itsenäisenä konsulttina, neuvontantajana, sijoittajana sekä partnerina.

Digitaalisuus on muuttanut elämäämme fundamentaalisti. Tämä muutos on vaikuttanut yritystoimintaan erittäin vahvasti ja muutos jota nyt näemme on vasta alkusoitto.

Antti on moderni muutosjohtaja, keynote puhuja, energinen ja intohimoinen digitaalisuuden soihdunkantaja sekä start-up yrittäjä ja neuvonantaja. Hän puhuu rohkeudesta onnistua (ja epäonnistua) oivaltamisen ilosta ja innostamisesta. Digitalisaatio, sen tuoma eksponentiaalinen maailma ja muutostarpeet yli toimialojen ovat lähellä hänen sydäntä sekä tämän muutoksen luomat mahdollisuudet ja niiden systemaattinen hyödyntäminen. Kriittinen osa muutosta on uudenlainen johtajuus niin ihmisiin kuin asioihinkin, jota muutoksen läpivientiin vaaditaan. Hän on auttanut lukuisia suuria ja pieniä yrityksiä ymmärtämään ja hyödyntämään digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet liiketoimintaan ei ainoastaan markkinointiin. Kokemusta on karttunut Suomesta, Britanniasta ja Ruotsista.

Antin syvä ymmärrys siitä miten digitaalisuus muuttaa sitä miten me ihmisinä toimimme ja mitä tämä murros merkitsee yritystoimintaan ei ainoastaan markkinointiin on hänen intohimonsa. Eksponentiaalinen kasvu, moderni johtajuus, markkinointi ja yritysten kasvu sekä kansainvälistyminen ovat teemoja lähellä sydäntä ja asioita joiden kanssa hän on työskennellyt vuosia.

Antti luotaa aiheita oman käytännönläheisesti kokemuksensa, tekemiensä projektien sekä kansainvälisen kokemuksensa pohjalta. Hän soveltaa teorioita käytäntöön usein omakohtaisten esimerkkien kautta tuo monimutkaisetkin asiat helposti ymmärrettävään muotoon ja yritykselle relevanttiin kontekstiin. Hänen värikäs ja energinen tyylinsä herättää ajatuksia ja keskustelua eikä jätä ketään kylmäksi.

Hänen puheenvuorojaan on nähty mm. TVRise Konferenssissa San Sebastianissa 2018, IBC 2017 Konferenssissa Amsterdamissa, NextM 2017 teknologia-konferenssissa Helsingissä, Markkinoinnin Johdon Ryhmän konferenssissa Jerseyn saarella, Sanomien 2017 mediatrendeissä, sekä lukuisissa pienemmissä tilaisuuksissa, workshopeissa, johtoryhmissä jne.

Video

Pressikuvat

Antti Mäki

Antti Mäki

Moderni kasvu- ja muutosjohtaja

Johtamisen valmentajat

Markkinointivalmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2