Antti Mäki

Digitaalisuus on muuttanut elämäämme fundamentaalisti

Muutosjohtaja

Antti Mäki

Energinen ja intohimoinen digitaalisuuden soihdunkantaja

Antti Mäki on yrittäjä ja hallitusammattilainen. Hän on moderni kasvu- ja muutosjohtaja, energinen ja intohimoinen digitaalisuuden soihdunkantaja sekä yrityskulttuurin puolestapuhuja. Hän yhdistelee tutkittua tietoa sekä omakohtaista laajaa kokemustaan teknologiavetoisista yrityksistä olivat ne sitten suuryrityksiä, voittoatavoittelemattomia tai kasvu-/pienyrityksiä. Yli 17 vuoden kansainvälinen kokemus Lontoosta sekä manner Euroopasta antaa puheenvuoroihin uniikkia perspektiiviä sekä kokemus maailman johtavien (teknologia)yritysten ylimmästä johdosta tuovat ainutlaatuista asiantuntemusta.

Antti puhuu räiskyvästi digitalisaatiosta, sen yrityksiä, toimialoja ja markkinoita muovaavasta voimasta sekä ominaispiirteistä joita ymmärtämällä yritykset voivat hyödyntää murroksen mukanaan tuomat mahdollisuudet. Tuotteiden ja palvelujen verkkokauppa, yritysten kansainvälistyminen, kasvu- ja muutosjohtajuus ovat kysyttyjä teemoja joista Antti puhuu ja valmentaa yritysjohtoa niin Suomessa kuin maailmallakin. Mukaansatempaava ja käytännönläheinen ote ryyditettynä lukuisilla esimerkeillä eri toimialoilta vie kuulijan teknologian maailmaan ja auttaa ymmärtämään mitä se kuulijalle merkitsee oli hän sitten maanviljelijä, yritysjohtaja tai teknologian edelläkävijä.

Teknologia tuo mukanaan, epävarmuutta, kiihdyttää tilannenopeutta sekä herättää vahvoja tunteita puolesta ja vastaan. Siksi johtajuus ja johtamisen taito korostuvat ja ovat kriittisiä menestystekijöitä. Antin yksi kysytyimpiä teemoja onkin johtaminen ja johtajuus, jossa (yritys)kulttuuri, runsaudella johtaminen, empatia ja kyky tehdä päätöksiä vaillinaisen ja epävarman tiedon varassa ovat keskiössä.

Antin omakohtaisten esimerkit ja seikkaperäinen kerronta avaavat monimutkaisetkin asiat helposti ymmärrettävään muotoon ja räätälöidyt esimerkit paaluttavat ne kuulijalle/yritykselle relevanttiin kontekstiin. Puheenvuoroissaan hän jakaa käytännön toimintamalleja, työkaluja sekä konkretiaa jonka kuulija voi viedä heti käytäntöön. Hänen värikäs ja energinen tyylinsä herättää ajatuksia ja keskustelua ja saa kiitosta niin asiakkailta kuin yleisöltäkin. Siksi hän onkin erittäin kysytty ja pidetty puhuja, moderaattori ja kouluttaja.

Antin kysytyimmät puheenvuorot vastaavat kysymyksiin: Mitä on digitalisaatio ja miksi kaikkien tulee sitä ymmärtää? Miten johtaa (hyper)kasvua? Mikä on voittava verkkokaupan resepti? Miten kansainvälistyä kannattavasti ja nopeasti? Mitä voimme oppia maailman johtavilta teknologiayrityksiltä ja heidän tavastaan johtaa? Miten johtaa teknologiaa sitä ymmärtämättä? Mitä jokaisen päätöksentekijän tulee ymmärtää teknologiasta? Miten johtaa ja tehdä päätöksiä epävarman ja puutteellisen tiedon pohjalta? Miten johtaa kun tilannenopeus on korkea (high velocity leadership)? Miten luoda runsautta ja tehdä siitä yrityksen kantava voima? Miten saada ja pitää kiinni hyvistä tekijöistä? Miten hankkia osaajia ja pitää heistä kiinni? Miten luoda organisaatiosta magneetti osaajille?

Antin luentoaiheita ovat:
Digital transformation / Exponential world / New business models / Digitalisation across industries and its impact on business / Leadership Leading/Building Abundance abundant leadership / Empathy, culture and EQ the cornerstones of technology leadership / High velocity leadership (decision making with impartial & incomplete information in highly dynamic environments) / Managing change / (International) growth internationalisation & growth / Leading & managing (hyper) growth / Internationalisation / Growth & expansion (network based vs. Uppsala Model - The Network Approach / International New Ventures/Born global)/ Lecturing & coaching & moderation / eCommerce

  • How to build an eCommerce business?
  • How to manage growth?
  • How to grow profitably and internationally?
  • What are the models for growth in eCommerce setting?
  • How to set omnichannel operations?
  • Fulfilment & Ops the enabler of eCommerce?
  • Specialists who can speak in general level and also technical and
  • Internationalisation

Video

Pressikuvat

Antti Mäki

Antti Mäki

Moderni kasvu- ja muutosjohtaja

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2