Stand-up koomikot, taikurit ja muut esiintyjät – saatavilla meiltä

Erilaiset yritystapahtumat vaivattomasti Speakersforumilta. Olipa kyseessä kesäjuhla, pikkujoulut tai henkilöstön koulutuspäivä, huippuesiintyjämme tuovat tilaisuuteesi iloa, naurua ja yllättäviä hetkiä. Virallisimmissakin yritystilaisuuksissa voi viihtyä ja yllättyä! Kauttamme löydät alan ammattilaiset, jotka muuttavat juhlasi unohtumattomaksi elämykseksi. Esiintyjiä on saatavilla esimerkiksi puolen päivän tilaisuuksiin kuin myös pidempiinkin kokonaisuuksiin. Tehdään yhdessä tapahtumastanne juuri teidän näköisenne.

Stand-up koomikot – naurua kaikille

Stand-up komiikka on suosittu valinta monenlaisiin tapahtumiin. Voit varata koomikoita, jotka osaavat käsitellä monipuolisesti eri aiheita – yleisöllesi räätälöitynä. Tutustu esimerkiksi Marjo Rantaseen, Ali Jahangiriin, Riku Suokkaaseen ja Heikki Viljaan.

Taikurit ja mentalistit – lumoavaa viihdettä

Taikurit ja mentalistit ovat erinomainen tapa lisätä tapahtumaan jännitystä. Meiltä löydät taikureita, jotka hallitsevat niin klassisen lavamagian kuin lähitaikuuden, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen ja interaktiivisen kokemuksen yleisölle. Mielestämme hyvin toteutettu taikuus on ehdottomasti parasta viihdettä. Tutustu esimerkiksi Martti Vannakseen, Noora Karmaan, Jose Ahoseen ja Johannes Malkamäkeen.

Esiintyjät ja tiimihengen nostattajat – monipuolista ohjelmaa

Tarjoamme laajan valikoiman esiintyjiä ja tapahtumajuontajia. Meidän kauttamme voit varata puhujia, jotka ovat erikoistuneet nostamaan tiimihenkeä, auttavat rikkomaan jäätä ja kuljettavat tapahtumaa soljuvasti eteenpäin. Tutustu esimerkiksi Olli Keskiseen, Tuija Piepposeen, sekä Sariin ja Iiroon.

Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityä palvelua jokaiseen tarpeeseen. Sparrataan yhdessä! Soita meille numeroon 020 1552990 tai lähetä viesti osoitteeseen info@speakersforum.fi.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2